×
Novosti
SAVRŠENO LJETO PROMOCIJA LJETNE KOREOGRAFIJE

Cijele godine odgađaš ovaj momenat ali sada imaš savršenu priliku da prekineš sa odgađanjem i kreneš u novom ljetnom "fazonu"!


Prošlog ljeta obećala si sama sebi da od septembra ćeš krenuti, ali poslije nešto te je spriječilo, posao, djeca, tako da si odgodila za januar, poslije praznika, ali prehlade dječije/svoje, tako si došla do proljeća i poslije Bajrama i razmišljala si sad dođe lijepo vrijeme i počinjem da idem na hodanje/trčanje i krenula je kiša.


Onda misliš da nisi te sreće, demorališeš se i razmišljaš već da ćeš odgoditi za septembar, jer svakako sada će krenuti vrućine i nećeš moći.


Ali zašto još odgađati?


Ako već dugo razmišljaš o tome, ako si umorna da se pogledaš i ne sviđa ti se što vidiš, ako si umorna od toga da se zadišeš kad se popneš stepenicama ili da se budiš sa bolovima u leđima svako jutro, zašto ne krenuti sada?

A vrućine?

1. Znaš li da sa vrućinama ubrzava se naš metabolizam i kad vježbamo potrošimo veće masne naslage na spram zimi?

Znaći biće lakše vratiti se na željenu fizičku formu.

2. Znaš li da sa vrućinama mišići se istežu bolje, popušta mišićna ukočenost i uspjevamo da se istežemo bolje i da pronađemo ispravnu posturu više nego zimi?

Te zato pobjediti bolove u leđima je lakše.

Bez obzira na to sve ne želiš biti u zatvorenom prostoru?

Ne brini se razmišljali smo i o tome.


Pridruži se Lifestyle Clubu jer smo ti za ovo ljeto pripremile niz događaja za tvoje "SAVRŠENO LJETO" koje će startat već od sutra i trajat će do naredne sedmice.


19. četvrtak 


ZDRAVA LEĐA u 18:00h


20. petak


PUMP u 18h


24. utorak


VITKA I ZATEGNUTA u 19h


26. četvrtak


ŽENA U FORMI u 19h


Otkrij benefite svih programa koje smo pripremili za tebe ovo ljeto.


4 dana posvetili smo isključivo našim članicama i njihovim gošćama grupne časove koji će ti dati pravu energiju i osvježenje za ovo ljeto!


Časovi će biti od 45 minuta uz kratko uvođenje isto kako bi uživala u potpunosti u svakom pokretu i muzici.  Kao naša članica imaš mogućnost da probaš više njih i da otkriješ koja vrsta vježbanja ti najviše odgovara u skladu sa uputama tvoje trenerice koja je stalno pored tebe.


Kao naša članica zakaži svoje mjesto na Front desku za događaj koji preferiraš ili pošalji nam email na linku ispod ili na broj Viber 060 3556160:



Ukoliko si čekala ovu priliku da se reaktiviraš ili da kreneš naša preporuka je da prestaneš odgađati i čekati da se stvari dešavaju same od sebe. Učini prvi korak!


DANAS SU OTVORENE REZERVACIJE

Zakaži odmah svoje mjesto na događaju i poslat ćemo ti program i upute za učešće.

Mjesta su ograničena zato ne čekaj dalje i učini ovo ljeto savršeno uz LIFESTYLE CLUB.


NAPOMENA


Ovaj događaj je isključivo rezervisan za naše članice i njihove gošće.

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost