×
Novosti
NAŠIH 9 + 1 OBEĆANJA ZA TEBE

Često smo ti pričale o obećanjima koja su ti vjerojatno drugi dali u prošlosti, a nisu bila ispunjena.


Ovdje danas želim da ti MOJ TIM i JA, damo obećanja koja ćeš moći provjeriti držimo li ili ne, ne jedan dan, ne dva, ne tri, već punih 21 dan kretanja.


Šta ti obećavamo?


  1. da će ti se prvi put jedna vrlo profesionalna i pametna osoba posvetiti u potpunosti, saslušati tvoje potrebe i pronaći rješenje koje tebi odgovara


  2. da će ti prvi trening biti planiran jer će ti se instruktorica specijalizovana za ženske potrebe posvetiti i kreirati najbolji fitness put za tebe


  3. da možeš raditi aktivnosti svaki mjesec u godini, 12 od 12, u svim vremenskim terminima.


  4. da možeš trenirati uz Fitness i grupne časove, svaki dan, uz format koji ti dozvoljava da nakon 30 minuta možeš napustiti trening i imati sve benefite kretanja, formati i programi koji su organizovani, zamišljeni i efikasni isključivo za žene, od 9:00h do 21:00h od ponedjeljka do petka i nedjeljom od 15:00h do 21:00h.


  5. da ćeš uvijek imati veće prednosti u odnosu na novu članicu


  6. da možeš nadoknaditi period nedolaska sa duplom GARANCIJOM


  7. da imaš instruktoricu koja te uvijek prati, pita o tvojim napredovanjima i koja ti sugeriše šta je najbolje za tebe i tvoju dobrobit u skladu ne samo sa tvojom fizičkom formom nego sa tvojom aktuelnom situacijom.


  8. Osmijeh pri ulasku


  9. Svlačionice i sale za fitness i grupne časove uvijek čiste i njegovane sa svime što ti je potrebno da tvoj boravak kod nas bude prijatan i siguran.


+ 1

21 DAN PROBNI, bez obaveze, da možeš provjeriti možemo li sve što ti govorimo zadržati ili ne i mogućnost odlučivanja hoćeš li ili ne nastaviti s kraćim ili dužim periodima da posvećuješ sebi vrijeme koje zaslužuješ. Pogotovo sada!


Kako to učiniti?


Piši nam direktno iz ove objave ili pošalji nam poruku na viber br. 0603556160 kako bi dogovorili termin i aktivirali svoju pozivnicu na probni period od 21 dana kao naša gošća.


U Decembru idi u smjeru svoje dobrobiti!


Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispodi odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.  


Čekamo te!

Stvori svoju najbolju budućnost!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost