×
Novosti
PRESTANI SAD I ZA SVA VREMENA!

Nažalost, mnoge žene još uvijek misle da su teretane i fitness Clubovi, mjesta gdje su stražnjice i noge na izvolite, posjećeni mladim, ekstra fit ženama, manekenkama, "mačkama" koje se pokazuju i hvale na instagramu i Facebooku. 

Mnoge žene, pogotovo one koje, naravno, nikada nisu bile u fitnessima i teretani, zamišljaju teretanu kao mjesto "pogibije", mjesto za susrete i razgovore kao u kafani.

U teretanu idem od svoje 12. godine, formirala sam karakter, kosti i tijelo naravno.

Već preko 20 godina radila sam u teretani i svaki dan sam razgovarala s mnogima ženama i sve su nam bez razlike govorile sad kao nekad koliko im je "teretana" pomogla u svakodnevnom životu.

Pomogla im je da prebrode razočaranje, pomogla im je da prebrode tugu, loš trenutak, da vrate dobro raspoloženje i pravu energiju za dalje.

To im je pomoglo da se riješe te teške boli u leđima, dalo im je mogućnost da se ne debljaju zbog hormonskih tretmana nakon karcinoma, da ostaju staložene tokom klimaksa, držalo im je krvni pritisak pod kontrolom i holesterol pod kontrolom.

Vidjele smo žene nakon teške operacije kako se vraćaju u formu i ponovno počinju živjeti, vidjele smo žene bez grudi kako se vraćaju pod tuš pred ostalima, bez straha od osude, vidjele smo djevojčice sa puno kompleksa i malo samopouzdanja kako se kreću sa svima ostalim ženama, kako su stekla nova prijateljstva i postale su samouvjerenije, vidjele smo žene u 70-im godinama kako se smiješe i pričaju priče svojim komšinicama na treningu...

"Teretana/Fitness" je BITNA i OSNOVNA je u životu svakog od nas.

Idi u teretanu gdje god želiš, ali idi, bavi se tjelesnom aktivnošću s kim želiš, ali radi to, kreći se što više možeš!


UVIJEK UVIJEK UVIJEK.


TO JE JEDINI LIJEK KOJI TI SPAŠAVA ŽIVOT !!!!


Ako se odlučiš za male akcije i želiš savjete, strategije i prije svega da se ne osjećaš sama, pridruži nam se u našoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i izaći ćemo zajedno iz ovog strašnog perioda, bolje!




Piši nam odavde na messanger da započneš svoj put prema novom zdravom i aktivnom životu tako što ćemo zakazati termin za tebe i pričati o tebi i tvojim nelagodama, preprekama i dvoumicama i da zajedno nađemo rješenje koje će ti najviše odgovarati.


Neodlaži više jer dobrobit nema sezone i učinit će da se odmah osjećaš dobro i puna pozitivne energije.

 

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost