×
Novosti
FITNESS NIJE VJEŽBANJE SAMO TIJELA

Postoji toliko mnogo drugih razloga zašto bi trebala početi cijeniti ovo mjesto sa mnogo žena koje rade na sebi, naprežu se, znoje se, pedaliraju i čini se isto kao da se bore, ali koje na kraju treninga... vrate se kući nasmijane.

Trening se ne odnosi samo na dobijanje "forme", već na mnogo više. 

Među benefitima koje tjelesna aktivnost donosi tvom tijelu nesumnjivo gradiš veći otpor prema naporima, sposobnost da se, na primjer, više ne zadišeš pri penjanju stepenicama.

Međutim, trening ne samo da poboljšava tvoju otpornost na napore, već ti u većini slučajeva omogućuje da UKLONIŠ one male uvjete fizičke nelagode (prije svega bolovi u leđima) koje možeš svakodnevno doživljavati. 

Na primjer, one žene koje rade kancelarijski posao prisiljene su satima ostati ispred stola, vrlo često zauzimajući pogrešno držanje; na kraju večeri dogodi se odlazak kući s jakim bolovima u leđima, glavobolje i napetost u vratu koje onemogućuju adekvatan odmor poslije posla.

Ova nelagoda "bolovi u leđima", ne tiče se samo onih koji rade sjedeći posao, već i svih onih žena koje dižu nešto teško na pogrešan način, jer ne znaju da postoji pravi način za to.

Trening može ponuditi ovu vrstu prednosti: 

- Naučiti te kako pravilno dizati utege;

- Ukloniti bolove u leđima zbog previše sjedilačkog posla.

Osim što će poboljšati tvoje fizičko stanje, vježbanje će uveliko poboljšati tvoje raspoloženje, u kom smislu? 

Reći ću ti sutra, u međuvremenu te podsjećam da bi provjerila da li je istina ono što govorimo, koji je bolji test od same sebe?

Kako?

Jesi li vidjela da je ovo "AKTIVAN SEPTEMBAR" MJESEC FITNESSA za LIFESTYLE CLUBA?!

I želimo proslaviti tjelesnu aktivnost s mjesecom punim vijesti, kretanja i mnogo lijepih stvari, a ti, imaš priliku dobiti na tvoj telefon 7 dana vježbi koje će te pokrenuti i na kraju IZAZOVA dobiti vrijednu nagradu! 

Kako?

Jednostavno, napiši nam poruku sa svojim imenom + DA na viber br. 060 355 6160 ili na link ispod i pokreni svoj IZAZOV!

Ili klikni na link ispod rado ćemo te kontaktirati kako bismo razgovarale bez obaveza i dati više informacija o tome.

Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti, grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.

Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.

Biti će nam drago da se upoznamo i družimo.

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost