×
Novosti
KAKO DA DOĐEŠ DO ONOGA ŠTO ŽELIŠ

Prema nekim nedavnim istraživanjima, ljetni je momenat jedno od onih u kojem, imajući više vremena za sebe, razmišljamo na ono što u životu još nismo shvatili, i na promjene koje želimo primijeniti u odnosima s drugima, sa sobom, u našoj profesionalnoj aktivnosti, u našem fizičkom obliku.

Vjerovatno si i ti malo razmišljala o tome, a sada kako je krenuo septembar opet ne znaš gdje ti je glava a gdje ti je rep i vraćaš se onome što vrlo dobro poznaješ tjs. svoju vlastitu rutinu.

Pokušavamo ti dati neke sugestije koje su za većinu žena imale korist i nadam se da možeš i ti upaliti onu žarulju kojom ćeš se približiti onome što najviše želiš.

Evo ga:

Kad god želiš napraviti promjenu do kraja, prvi korak je podizanje standarda.

Šta znači podići svoje standarde?

To znači odlučiti se reći jednom zauvijek dosta za sve ono što ti se ne sviđa i ono što ti ne čini dobro: ljudi koji te tjeraju da odustaneš od svojih snova, porodičnih ili radnih situacija koje te demotivišu ili ti izazivaju ljutnju i frustracije, misli i uvjerenja zbog kojih se osjećaš zaglavljenom u postizanju svojih ciljeva.

I evo vježbe kombinovane s ovim prijedlogom:

Zapiši sve stvari koje više ne želiš prihvatati u svom životu, da se odlučiš obrisati ih jer te udaljuju od onoga što si oduvijek željela.

Nakon što napraviš ovaj spisak, rastrgaj ga na hiljadu komada: biće ti prva mala radnja da se počneš rješavati svega ovog.

Sjeti se da su tvoji postupci rezultat stanja uma u kojem se nalaziš: što je jači osjećaj oslobođenja koje ćeš osjetiti dok cijepaš taj spisak, to će biti oštrija i trajnija akcija koju ćeš od tog trenutka aktivirati da ukloniš ono što ne želiš i približiš se onome što si oduvijek željela.

Nadamo se svim srcem da godišnji odmor, i razmišljanja o svemu, koje si imala u prethodnom periodu može da predstavlja za tebe pravi prvi korak prema promjenama.


Promjena koja ne može čekati da počne u ponedjeljak, u oktobru ili u novoj godini, nego već od momenta kad si shvatila da si ti prioritet.


Prihvati naš IZAZOV "AKTIVAN SEPTEMBAR"


Izazov traje 7 dana i sa sobom možeš uključiti svoju prijateljicu, rodicu, mamu ili poznanicu.

Svaki dan ćemo ti poslat vježbe koje traju 5 min. Aktiviraj se i kad prođe ovih 7 dana i osjetiš da možeš više mi ćemo ti nagraditi i dati priliku da nastaviš putem kojim si zakoračila.

Jeste tačno, ako ispuniš IZAZOV postoji posebna nagrada za tebe!

Reci nam koji cilj želiš postići poslije prvog koraka, mi ćemo nastojati da se to ostvari.TRI programa jednostavna i učinkovita koja će učiniti da se osjećaš odmah bolje nego danas.

1. Sagoriti višak kilograma

2. Poboljšati svoju kondiciju i dobrobit

3. Uklanjati bolove u leđima.


Što god bio tvoj cilj, imamo ti jednu super stvar ponuditi za ovaj septembar, jednu stvar koja će ti pomoći da potakneš transformaciju koju želiš, učiniš taj prvi korak prema svojim ciljevima a mi ćemo učiniti da uradiš drugi korak.

 OVDJE PIŠI NAM "DA"  (UČINI PRVI KORAK)

Napiši nam poruku sa svojim imenom + DA na viber br. 060 3556160 ili na link ispod i pokreni svoji IZAZOV! 

Ili klikni na link ispod rado ćemo te kontaktirati kako bismo razgovarale bez obaveza i dat više informacije o tome.

Priključi se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod kako bi bila uvijek u toku.

Budi svoja i svijet će se prilagoditi!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost