×
Novosti
MAGIČNO RJEŠENJE ILI MALE SVAKODNEVNE AKTIVNOSTI

Koliko si se puta oslonila na reklamu tog trenutka, dežurnog "guru" ili influensera, koji ti je ponudio čudesno liječenje?

Onaj koja će učiniti da tvoj celulit nestane, dijeta koja će učiniti da izgubiš 10 kg u 10 dana, spravica koja može "natjerati kornjaču" da ti se pojavi na trbuhu.

Koliko si novca i vremena već uložila?

Koliko si kasnije bila isfrustrirana kad si shvatila da ne radi i da su te samo doveli u zabludu?

Isto kao da ti  je neko sabotirao  tvoju inteligenciju.

Znamo, razumijemo, to se i nama mnogo puta dogodilo i svima se to desilo makar jednom u životu. Vjeruj!

Zato znamo da više ne vjeruješ ni u šta i da više ne želiš da te zavaravaju.

Ali isto tako dobro znamo da si svjesna da nema čudesnih rješenja, čarobnih napitaka niti odjeće (helanke npr.) za mršanje. Jedino rješenje za tvoje zdravlje, za tvoju dobrobit je započeti zdrav i aktivan život. Kroz nekoliko jednostavnih radnji koje se mogu održavati dugoročno tokom vremena.

Da ti ne izazivaju preveliki stres ili preveliki umor. Zato smo stvorile VITKA I ZATEGNUTA, naš program vježbanja koji ti može pomoći da se osjećaš dobro i ukoliko pohađaš 30 minuta.

Ništa čarobno, samo normalan trening koji zahvaljući uklanjanju vremena oporavka između vježbi, odabirom jednostavnih i sigurnih pokreta možeš se fokusirat bolje na izvođenje iste i stalni nadzor trenerica učini da ovaj JEDINSTVEN način rada  poboljšava tvoje trenutno stanje koje god je jer da ne zaboravimo ovaj kurs je prilagodljiv svim ženama.

Ali prije svega vježbe koje ti predlažemo možeš uraditi grupno ili sa namjenskim programom izdatim od strane trenerice MA sporta koja je prije toga analizirala tvoje potrebe, nelagode i želje. 

Jer znamo da ti treba fleksibilnost.

I samo zato što znam da više ne vjeruješ nikome jer se te toliko puta prevarili, želimo mi riskirati umjesto tebe i predlažemo IZAZOV "AKTIVAN SEPTEMBAR".

Piši mi i pokušat ćemo zajedno ako prihvatiš naš izazov, svaki dan tokom sedam dana slati ćemo ti jedan video s prijedlogom vježbi od 5 minuta koje će ti pomoći uraditi prvi korak prema aktivanom i zdravom životu, nezaobilazna stavka za ovaj septembar! 

Dat ćemo ti puno novih ideja za kretanje koje možeš uraditi komotno i u potpunoj sigurnosti svog  dnevnog boravaka bez potrebe dodatnih rekvizita/spravica koristeći samo svoje tijelo.  

Odgovori nam sa DA da bi primila ove savjete o stilu života.

Na kraju 7 dana biti ćeš kontaktirana da dogovorimo termin i odmah objasnimo kako dobiti svoju nagradu, bez obaveze.

Napiši na viber aplikaciju odavde na br. 060 355 6160  sa svojim imenom + IZAZOV 

Ne zaboravi da se nam pridružiš našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dobrobiti: sa PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima.

Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti, grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.


Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile da ugradimo zdrave navike.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.


Biti će nam drago da se upoznamo i družimo.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost