×
Novosti
A TI, ŠTA BI UNAPRIJEDILA?

1. Sagoriti višak kilograma

2. Poboljšati svoju kondiciju i dobrobit.

3. Uklanjati bolove u leđima.

Što god bio tvoj cilj, imamo ti jednu super stvar ponuditi za ovaj septembar, jednu stvar koja će ti  pomoći da potakneš transformaciju koju želiš, učiniš taj prvi korak prema svojim ciljevima.


IZAZOV AKTIVAN SEPTEMBAR

Ako ispuniš IZAZOV postoji posebna nagrada.

Reci nam koji cilj želiš postići poslije prvog koraka, mi ćemo nastojati da se to ostvari.TRI programa jednostavna i učinkovita koje će učinti da se osjećaš odmah bolje nego danas.

Izazov traje 7 dana i sa sobom možeš uključiti svoju prijateljicu, rodicu, mamu ili poznanicu.

Zašto bi trebala sudjelovati?

Pa, jednostavno zato što ti jedino fizička  aktivnost može dati jače, fleksibilnije i zategnutije tijelo te ti može vidno poboljšati život pomažući ti da ublažiš te bolove koje svako od nas nosi sa sobom.

Osim što se možeš pohvaliti da si uspjela krenuti napokon nije ni za zanemariti zdravo, vitko, i snažno tijelo kojem svi zavide a rijetko ko radi na tome da bi dobio. 

A ovo što čitaš samo su neke od prednosti koje ćeš primijetiti vježbajući ovaj mjesec POKRETANJE čak i samo nekoliko minuta dnevno.

Tako je: potrebno je samo nekoliko minuta dnevno da se promijeniš.

Često mislimo da za postizanje čvrstog cilja moramo pronaći ko zna koliko vremena i vremena, znamo, nešto što nam sve više i više bježi. Zapravo, sastavljanje obaveza oko kuće, posla i praznika nikada nije beznačajna stvar.

Ipak, razlika nije u tome koliko je važno, već utome kako.

Intenzitet i dosljednost dvije su ključne riječi koje trebaš imati na umu.


Potrebno je vrlo malo.

I vidjet ćeš da će ti iz dana u dan sve veći osjećaj blagostanja tjerati da budeš stalna sve dok tvoja rutina dobrobiti ne postane navika od kojih nikada nećeš htjeti odustati.

Zato pogledaj se unutra: sigurne smo da znaš šta ti treba.

Tvoja motivacija je u tebi. Odaberi dobrobit,pronađi svoj fizičku formu, svoju dobrobit, svoj mir. Ne čekaj ni sekunde duže.

 

Napiši na viber aplikaciju odavde na br. 0603556160  sa svojim imenom + IZAZOV 

Svaki dan tokom sedam dana slati ćemo ti jedan video s prijedlogom vježbi od 5 minuta koje će ti pomoći uraditi prvi korak prema aktivnom i zdravom životu, nezaobilazna stavka za ovaj septembar! Dat ćemo ti puno novih ideja kretanja koje možeš uraditi komotno i u potpunoj sigurnosti svog  dnevnog boravaka bez potrebe dodatnih rekvizita/spravica koristeći samo svoje tijelo.  Odgovori nam s DA da bi primila ove savjete o stilu života.

Na kraju 7 dana biti ćeš kontaktirana da dogovorimo termin i odmah objasnimo kako dobiti svoju nagradu, bez obaveze.

Čekamo te.

Mnoge žene svaki dan postižu nevjerojatne rezultate uz redovnu fizičku aktivnost, možeš i ti!

Potrebna ti je samo mala pomoć a mi smo tu zajedno sa tobom.

Nama je stalo do tebe, jel tebi?



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost