×
Novosti
NEĆE BITI "CARDIO" ONO ŠTO ĆE TI DATI REZULTAT

U međuvremenu, napravimo mali uvod... svako može težiti različitim rezultatima, ali REZULTATI o kojima govorimo su ZDRAVI I TRAJNI s vremenom. 


Da, jer možeš izgubiti 10 kg ako počneš hodati ili trčati nekoliko mjeseci; ali onda?

  • Kada budeš stala ili usporila sa ovim izlascima?
  • Kada nažalost unesene kalorije premašuju one sagorjene?

Oh, znaš već odgovor... 


Pogledajmo zajedno glavne razloge zbog kojih ti kardio ne donosi zdrave i trajne rezultate s vremenom:

  • Aerobna aktivnost nije u stanju dovoljno stimulirati mišićnu masu i posljedično ne može ubrzati naš bazalni metabolizam.
  • Da bi bio učinkovit, mora biti umjeren i, da bi doveo do sagorijevanja zanimljive količine kalorija, moramo mu posvetiti mnogo više vremena (u usporedbi na primjer s kružnim treningom), a to ne mora nužno dovesti do postizanja ciljeva, osobito u smislu gubitak težine. 


  • Ako se radi previsokim ili dugotrajnim intenzitetom; bez odgovarajućih zaliha goriva, također riskira postati kontraproduktivna jer, ako našem tijelu ponestane energije, oporavlja se tako što "pojede" mišićni tonus. 


NIJE DOBRO žene, jer kao što je spomenuto u prvoj tački, mišići nam omogućuju održavanje metabolizma visokim i samo zahvaljujući brzom metabolizmu možemo postići rezultate i održavati ih s vremenom. 


Ova vrsta treninga se ponavlja i može biti dosadna jer je trajanje prilično dugo i mora se upravljati pojedinačno u skladu sa tvojom sadašnjom situacijom.

Ne moraš, normalno, se potpuno odreći kardio vježbi... naš SAVJET je da počneš uvoditi nešto drugo kako bi bolje uravnotežila svoje vježbe i počela dobivati ​​mišićni tonus. 

Na ovaj način nećeš se isprazniti naprotiv... oblikovat ćeš se, "osušit ćeš se" zadržavajući obline ili ih čak dodavati na prava mjesta. 


Ako želiš započeti put, koji stavlja u obzir tvoje potrebe, ovo je pravi trenutak.


Ako nas i dalje ne poznaješ i želiš da se aktiviraš možeš rezevisat svoju prvu konsultaciju potpuno besplatno gdje ćemo se bolje upoznati i vidjeti da li si na pravom mjestu i da li smo mi osobe koje ti mogu dati adekvatan odgovor na tvoje potrebe.

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 


Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti sa vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.


Kreiraj svoju najbolju budućnost sada! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost