×
Novosti
1 POKLON ZA TEBE DA PROMIJENIŠ STVARI KOJE NE IDU

 Koliko vas bi htjelo nešto promijeniti?

Koja od vas bi željela promijeniti svoj fizički izgled? Izgubiti nekoliko kilograma ili, promijeniti posao, šefa, promijeniti partnere? 

Ukratko, sigurno postoji nešto što bi svako od nas želio promijeniti.

Šta tačno činiš da promijeniš ono što ti se ne sviđa?

Najčešća strategija je ŽALITI SE!!

Ali... možeš se žaliti na prošle stvari, budućnost, krizu, možeš se žaliti ispravno ili ne ispravno, ali žaliti se nije strategija i neće promijeniti stvari ili pomaknuti tvoju situaciju za milimetar.

Druga najčešća strategija je misliti da želiš sve brzo promijeniti.

Ali ne ide tako uopšte.

Najbolje rješenje je svakoga dana napraviti male promjene.

Ako želiš izgubiti nekoliko kilograma, možda bi mogla razmišljati o tome da počneš svakoga dana malo hodati ili posvetiti nekoliko minuta nekoj fizičkoj aktivnosti, a zatim početi smanjivati porcije za stolom, ograničiti šećer i nastaviti eliminirati lošu hranu i gazirana pića, trenirati s trenericom koja te vodi na pravi način ka rješavanju tvoje nelagode.

Ukratko, unesi male promjene, malo po malo samo na taj način možeš pokrenuti zdrave navike bez uznemiravanje sebe i svog života.


ODGOVORI NA OVO PITANJE:

"Koja je najmanja i najjednostavnija stvar koju možeš učiniti odmah, a koja će ti omogućiti da učiniš taj prvi korak da svoj život usmjeriš u željenom smjeru?"


Možemo ti pomoći da započneš zdrav i aktivan život malim koracima, kao što je naša "VITKA I ZATEGNUTA" program, jednostavan i zabavan, na kojem je dovoljno da učestvuješ 30-minuta da bi osjetila odmah benefite kao da si radila sat vremena. Najljepša stvar je da kurs je prilagodljivog intenziteta a trenerica prati te od početka do kraja, ispravlja pogrešne pokrete i motiviše te da uradiš bolje i više ako smatra da je vrijeme za to.

Ovaj sistem treninga koji možeš raditi u našem klubu je zamišljen od strane naših trenerica MA sporta Berine koja je specijalizovana za ženski trening i pomogla je do sada stotinama žena poput tebe.


Želiš li ga uraditi zajedno sa nama?

Želiš li isprobati?

 Imamo poklon za tebe. 

1.  PROPUSNICU ZA CIJELI MJESECKRETANJA KOD NAS, ZATRAŽI JE SADA

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost