×
Novosti
ZDRAVA LEĐA – TIHA VODA BRIJEG RONI
Savremeni užurbani način života, pored mnogih prednosti koje nam pruža, također je doveo i do toga da se poveća broj radnih sati i obaveza kako na poslu tako i kod kuće, što utiče i na konstatno prisustvo napetosti.
Nedostatak odmora i stalna izloženost stresu mogu ozbiljno da naruše tvoje zdravlje.

ZDRAVA LEĐA – trening za tijelo, dušu i um

  1. Jedan od najboljih i najčudotvornijih ljekova u borbi protiv stresa jeste fizička aktivnost.
  2. A naša preporuka tebi koja si stalno napeta, ljuta i umorna je trening Zdrava Leđa.

To je Lifestyle program koji pripada grupi Body & Mind programa.

Inspirisan je pokretima i vježbama iz joge, posturalne vježbe i pilatesa.
Istovremeno utiče i na tijelo i na um, pomažući ti da poboljšaš snagu, fleksibilnost ali i da se osjećaš snažno, smireno i fokusirano.
Ubrzo će Zdrava Leđa postat tvoj omiljeni program. 
 
Šta može biti ljepše od toga nego jačati i istovremeno istezati i opuštati tijelo uz zvuke tvojih omiljenih pjesama?
Harmonija i skladnost u funkcionisanju tijela i uma, tečni, fluidni pokreti kao i osjećaj lakoće i opuštenosti koji počinješ da osjećaš već tokom treninga predstavljat će za tebe pravu oazu mira, tvog savršenog svijeta.


BENEFITI


  • Vježbajući Zdrava Leđa već nakon nekoliko treninga, primijetit ćeš odmah neke promjene na sebi.
  • Postat ćeš snažnija i pokretljivija.
  • Zahvaljujući najrazličitijim joga pozama koje izvodiš tokom treninga, tvoja fleksibilnost će postati veća, što će ti pomoći da ukloniš ukočenost i napetost u svim mišićima plus popravit tehniku izvođenja vježbi na svim treninzima koje voliš. A kao što znaš što bolje tehnički izvodiš vježbe, brže ćemo osjetiti efekte vježbanja i postići bolji rezultat.

A ako je neka od vas već probala ZDRAVA LEĐA, vjerujemo da će se složiti sa nama da ovaj trening osim na tijelo djeluje i na um. Vrlo često, čujemo komentare naših članica na kraju treninga o tome kako se osjećaju potpuno opušteno, izbalansirano, kako su došle nervozne a sada je to kao rukom odnešeno… I jeste tako.
Gledamo kako žene dolaze na časove Zdrava Leđa, trčeći pravo s posla, i dalje telefonirajući, razmišljajući o daljim obavezama i sl. Međutim, smjenjivanjem različitih vježbi i poza počinju da zaboravljaju na sve oko njih, a svoju svijest da usmjeravaju ka sebi samima, povezivajući na taj način tijelo sa umom i postajući opuštenije, lakše ali i snažnije iznutra i spremnije da se izbore sa svim brigama i problemima.

Naša preporuka je da počneš svoj put ka dobrobiti sa ZDRAVA LEĐA i opskrbiš se dozom snage i pozitivne energije za svakodnevnicu. 
Ostavi za sobom svu napetost i negativnu energiju i posveti sebi kvalitetno vrijeme koje zaslužuješ.
Ako želiš našu pomoć, lako ćeš uspjeti u svojoj namjeri, piši nam i rado ćemo ti pomoći.
Klikni na link ispod i zakaži svoj prvi termin sa svojom dobrobiti, sjest ćemo i razgovarat ćemo o tebi i kako rješiti nelagode koje su te mučile do sada.



Upoznaj nas malo bolje i pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, i počni od PILULE DOBROBITI gdje ćeš odvajati 5 minuta za sebe, pročitaj članke i savjete u najavi.



Izbor je uvijek tvoj!
Odluči se da budeš svoja, svijet će se prilagoditi... A mi smo uvijek pored tebe!

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost