×
Novosti
EH KAKO ZABORAVIMO NA BRZAKA...

Tokom "zaključavanja" primile smo mnogo zahtjeva od žena koje su imale potrebu da se bave fizičkom aktivnošću i da treniraju, kada smo šetale, Ferhadijom, Vilsonovim (mi kao tim Lifestyle Cluba) i suretala smo žene koje su već trenirale kod nas ili tek žele da se priključe... prvo pitanje je bilo, „kada se Fitness otvara? 

Čim otvorite, trčim da se upišem ponovo u teretanu "

 

Onda se ponovo otvorila teretana, opet smo započele, ali sjene tih žena ni na vidiku. 


Sve odgođeno za Septembar 

Sad je vruće... razgovaramo o tome u Septembru.


Ovaj posao radimo više od 20 godina, kažemo ti odmah već sada, doći će Septembar, ali ti ćeš imati spremno "nešto drugo" što će činiti da odgađaš ponovo do Januara. 


Kao prošle godine, one tamo godine, prije dvije godine.. itd.


A ove ženice ispod su u međuvremenu nastavile uveliko... osjećaju se sjajno. 


Ako želiš znati kako započeti, priključi se našem najnovijem ljetnom događaju na kojem svi naši kursevi će biti u novom ruhu i svima će biti ponovo početak. Svaki početak je novi početak, nikad nije kasno da se priključiš jer su već od danas OTVORENE REZERVACIJE.


PROMOCIJA "LJETNI IZAZOV" 22. JULA


JOŠ SE DVOUMIŠ ZAŠTO BI TREBALADA SE POKRENEŠ BAŠ SADA?


Događaj je BESPLATAN i rezervisan isključivo za naše članice i njihovegošće,ali potrebna je rezervacija, KLIKNI OVDJE NA LINK ISPOD DASE PRIJAVIŠ.

Ukoliko si bila naša članicaa sada si postala neaktivna a željela bi doći, da se reaktiviraš ponovo, rezervisali smo određena mjesta za žene poput tebe. 


Učini prvi korak SADA, evo ono što si dugo čekala.  


"BUDI NAŠA GOŠĆA" 


Pridruži nam se ponovo jer nije samo ovaj termin BESPLATAN nego period od 21 dan. 


Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti sa vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.


 


Kreiraj svoju najbolju budućnost na najbolji mogući način!


Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost