×
Novosti
NEMOJ DA TE STRAH BLOKIRA BAŠ SAD

Razumijemo da je prošla i ova godina, i do sada ostavila zaista oštre posljedice.

Da nam pored bolesti onih koji su je iskusili na vlastitoj koži, strah za sebe i za drage osobe, ostavljao u nama zaista dubok bolni osjećaj. 

I dan danas postoje oni koji se boje napustiti kuću, približiti se drugim ljudima i vratiti se svom životu.

Naravno da se nećemo odmah vratiti u normalu, ali sve to te ne smije zaustaviti, moraš poduzeti dalje korake, jedan po jedan da izađeš iz ovog tunela u koji si pala ne samo ti nego je pao cijeli svijet.

Niko ne zna šta će se dogoditi u narednom periodu, možemo napraviti sve projekcije svijeta, istina je da ćemo to otkriti "samo živeći".

Zbog toga je sada važno DJELOVATI s oprezom, svakako sa oprezom bez zaustavljanja, jedino nemoj ostati nepokretna, tvoj je život u pitanju. 


Ako iz straha o budućnosti sada ne ulažeš u svoje zdravlje i dobrobit, neće toliko pandemijsko stanje predstavljati problem već tvoji postupci.

Vidi, niko ne može stavljati u pitanje da ovaj period stvara nesigurnost oko sutrašnjeg ili nadolazećeg ljeta, ali ako ne poduzmeš adekvatne mjere (još jednom) može se pokazati destruktivnim.

Uvijek s najvećom pažnjom sada je vrijeme da se zajednički izađe iz toga, razmišljajući o današnjem vremenu, živeći sadašnjost i gledajući u budućnost.


Ovdje smo SADA da ti pomognemo u tome.


Danas se situacija definitivno popravlja, možemo se zajedno kretati u klubu, u rezervisanom prostoru, daleko od znatiželjnih očiju i natkriveni u slučaju lošeg vremena ili visoke temperature, možemo trenirati u zatvorenom na dobro održavanim udaljenostima zahvaljući rezervacijama.

Možemo i pojedinačno ili s poluprivatnim terminima za ekskluzivniji put iskrojenim isključivo  za tebe, u teretani, kod kuće, u parku, na videu, ukratko, možemo ti omogućiti da se osjećaš stvarno dobro na način koji najviše voliš.


Uložili smo sav trud na svijetu, a ti? 


KLIKNI OVDJE  i zakaži sastanak na kojem ćemo se bolje upoznati i pričati o tebi i tvojim nelagodama. Ne odlaži više jer dobrobit nema sezone i učinit će da se odmah osjećaš dobro i puna pozitivne energije. 


Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na link ispodi odvoji kvalitetno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.  



Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost