×
Novosti
SAVRŠENSTVO NE POSTOJI

 Kad razmišljaš da bi trebala nešto početi, kada osjećaš da je vrijeme da počneš nešto, nemoj čekati da bude sve savršeno, počni, dovoljno je da uradiš. 

 Ako čekaš perfekciju nećeš nikada krenuti jer savršenstvo ne postoji. 

Nemoj čekati da imaš idealno programiranu sedmicu da bi se pokrenula, nemoj čekati da nabaviš tene i sportski kompletić koji si žarko željela, nemoj čekati drugaricu ili savršenu temperaturu zraka i idealnu energiju, kreni, uradi prvi korak, obuci tene koje imaš i kreni! 

Poslije malo po malo ćeš srediti šta trebaš srediti i pogotovo nemoj očekivati da budeš savršena kada počneš nešto novo da radiš, razmisli kako si se osjećala prvi put kad si naučila voziti i kako sad voziš ili prvi put kad si kuhala naspram sada, daj sebi vremena, učiniti nešto je uvijek bolje nego ne raditi ništa, da bi radila bolje uvijek imaš vremena.

P.S

Jesi li već rezervirala svoju besplatnu stratešku konsultaciju?

Pomoći će ti da analiziraš svoju ličnu situaciju i pojasniš svoje nelagode koje bi željela da ukloniš. Moći ćeš se konsultovat sa ženom koja je većinu vlastitih problema iskusila na svojoj koži koja je pomogla puno žena da se aktivira sa odgovarajućim mentalnim stavom.

Ako to još nisi učinila, možeš to učiniti direkno odavde! ili na link ispod.

Pridruži se našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI kako bi bila uvijek u toku i da započneš svoj put ka dobrobiti: sa PILULAMA DOBROBITI, člancima i savjetima :)

Pokušaj, možeš i ti, ali ako želiš našu pomoć, mi znamo kako to učiniti,  grupa je ekskluzivno otvorena za žene, realne žene.

 Žene koje žele stvarno da postanu dio naše zajednice kako bi jedna drugu bodrile  da ugradimo zdrave navike.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.


                                   

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost