×
Novosti
GRUPNIH ČASOVA NEMA, IMAŠ PERFEKTAN ALIBI ILI MOŽEŠ IZVUĆI MOGUĆNOST

Ova godina je lakša nego ostale.

Zašto?

Uz sve ostale razloge koji su te oduvijek udaljavali od fizičkih aktivnosti, danas s zatvorenim grupnim časovima, pa nema priče, ne možeš imat ni osjećaj krivice.


A odgađanje je pod obavezno!

Ali šta će se desiti ako preokrenemo smjer?

"Pa kako?":

Prati nas.

  • Nema grupnih časove >> Mogu pokušati trenirati od kuće VITKA I ZATEGNUTA ONLINE, ne moram se ni oblačiti, izlaziti, parkirati i tuširati...

  • Ne mogu u Fitness Clubu ne volim>> probat ću da odradim program koji mi je moja trenerica napravila. Biću više praćena i radit ću tačno na onoj nelagodi koja mi toliko smeta. Nema gužve i nisam vremenski uslovljena. Dođem kad god imam vemena i koliko dugo želim tako ću imati više slobodnog vremena da posvećujem sebi.

  • Strah me je, bojim se za svoje zdravlje >> znam da jak imunološki sistem drži bolesti podalje od mene i pomoći će mi da se bolje borim protiv toga ako mi se desi.

  • Imam djecu kod kuće >> Mogu se kretati kod kuće s njima, zabavljati se, pustiti ih da se zabave, napraviti nešto zajedno što će biti dobro i za mene i za njih, a kad idem u klub provest će vrijeme sa mojim mužem ili mojom mamom. Svakako se stalno žali kako ih ne viđa dovoljno. Ili ostavit ću kod drugarice koja isto ima djecu i kad ona bude zauzeta onda ću ja uzvratit usluga a djeca se mogu igrati zajedno. Top!

  • Budućnost je neizvjesna, ne želim praviti planove >> moja budućnost je u mojim rukama, mogu stvoriti svoju najbolju budućnost!


Evo što možeš učiniti, vidi priliku i danas.

Planiraj sada, posveti se sebi sada, poduzmi akciju i djeluj, mi smo tu za tebe i mnoge žene to već rade.

Ako ostaneš da tapkaš na mjesto mirna, ako ostaneš na fotelji ili ne radiš bilo šta drugo, problemi će ostati, realno oni će se samo pogoršavati.

Bolovi u leđima nikad se ne mogu poboljšavati sami od sebe, danas ograničavaju tvoj život čak i više od ograničenja koja već postoje danas.

Ograničavaju te na poslu jer te bol ograničava sa tvojom djecom jer se bojiš da se igraš s njima, ograničava te s tvojim partnerom i prijateljicama jer je bol stalna i čini te osjetljivom.

Tvoj je život uvjetovan bolom.

A to se odnosi i na suvišne kilograme, od kojih ti je pravo naporno kad se popneš stepenicama, kada šetaš na odmoru, prošetaš s djecom, radiš kućanske poslove.

Osim što se osjećaš nelagodno kad se pogledaš u ogledalo, kad nosiš usku odjeću, a posebno kad ponovno uspostaviš kontakt s ljudima koji duge nisi vidjela.

I ovu malaksalost nosit ćeš sa sobom iz dana u danu i ograničit će ti život ne čineći te da živiš izvanrednim životom kakav zaslužuješ jer ga uvijek prikriva stalna nelagoda.


Želiš li zaista tako živjeti?


A da ne spominjemo stres i frustraciju koje osjećaš danas na kraju dana kad zastaneš i shvatiš da nisi potrošili ni 5 minuta svog vremena samo za sebe i nikad ne uspijevaš izbaciti malo nakupljene napetosti ... to je stvarno tako. Želiš li tako nastaviti?


Ako želiš preokrenuti smjer, mi smo ovdje i rješenja postoje.


Počni raditi nešto za sebe 5-10 minuta dnevno, 30 minuta sedmično, ali započni.

 

Želiš li pokušati?

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i moći ćeš besplatno pristupiti na stotine mini rutina od 5 min koje će ti pomoći da se pokreneš, savjete, članke.

Prije nego što se priključiš trebaš da znaš:

1. grupa je napravljena od žene za ženu,

2. prihvatamo samo realne žene,

3. ukoliko se želiš pridružiti a koristiš lažni profil zbog privatnosti odgovori na postavljena pitanja prilikom priključenja.


Znaj da imaš još jedan izbor.

"Kao šta naprimjer...?":

Ne moraš o tome razmišljati sama ili putem nekih aplikacija koje nisu dizajnirane za tebe i za tvoje potrebe, možemo ti pomoći uživo ili čak iz daljine online, mnoge žene su već započele zahvaljujući našim "stazama" kao što je PAMETAN POČETAK.

Da bi pokrenula ponovo od sebe, možeš zatražiti svu našu podršku, pratit ćemo te korak po korak, sedmicu za sedmicu, zahvaljujući našem posebnom programu krojenom za tebe.

"Ramazan je i postim".

Nema problema mi smo napravile za tebe:

"VODIČ KROZ RAMAZAN" Post i fizičkaaktivnost za žene

u kojem korak po korak objašnjavamo kako uživati u ovom čarobnom periodu,ukloni predrasude da post i fizička aktivnost ne idu zajedno, koji su benefitii jednostavne vježbe koje možeš raditi kod kuće, strategije i metode da pokreneš aktivan i sretan život i još još mnogo toga.


Klikni na link ispod i zatraži svoj PRVI VODIČ za zdrav i aktivan život tokom Ramazana!


piši: ŽELIM MOJ VODIČ KROZ RAMAZAN


Dodatno imamo poseban POKLON za tebe koja zeliš da se reakiviraš! 

"Ali, ne razumijem, kako to radite?":

REZERVIŠI SVOJ TERMIN NA LINKU ISPOD

 http://lifestyleclub.ba/kontakt

i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za tebe.


Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost