×
Novosti
1. MAJ SLAVIMO HRABROST

Današnji dan nije isti kao drugi, barem ne bi trebao da bude.

Danas bi se poslovni svijet malo odmorio.

Danas je 1. maj 2021. i sigurne smo da takvu godinu i još manje takav dan nećemo lako zaboraviti.


Nismo predvidjele mogućnost da provedemo onoliko mjeseci zatvorene pa da nas onda otvore pa nas ponovo zatvore par sedmica, da nas otvore sa smanjenim radnim vremenom, da nemamo grupne časove, bez naših edukativni događaja i promocija.

Sigurne smo da i druge aktivnosti i radnje pate i trpe, pojedine danas su zatvorene ne zbog 1. maja nego su zatvorene zauvjek, nisu predvidjeli niti jedan dan da ne rade, da budu zatvorene na vrat na nos zbog nagle odluke ili otvorene sa takvim uslovima poslovanja.

Ova situacija koji nas sve drži napetima, zabrinutima koja nas tjera da budemo pretežno kod kuće, svi udaljeni i koji nas pokriva neizvjesnostima, predugo traje i narod i poslovni svijet je na koljenima.


Ne znamo kada ćemo se ponovno vratiti u normalno stanju i kako će to funkcionisati za budućnost.

Ali danas je još uvijek dan za slavlje: slavimo one koje se trude, slavimo one koje se ne predaju, slavimo ko smo i šta ćemo biti.


Vidimo zalaganje mnogih žena koje se nisu predale niti odstupale korak nazad ni centimetar, žene koje su ovih dana, mjeseci, godina bez "nadrealne moći", postale super heroji.

Moramo proslaviti ovaj trenutak jer smo ti i mi one koje se čvrsto drže do kraja, koje se bore, koje će NASTAVITI bit uporne i bez obzira na poteškoće nastavit ćemo i dalje otvarati svaki dana vrata našeg kluba i organizovat svaku dozvoljenu aktivnosti, da te pozdravimo, podržavamo i da se oznojimo zajedno.

Vratit će se kad tada normalna vremena, da budemo blizu ponovo, da više ne poštujemo udaljenost od metra, da se smiješimo jedni drugima bez maske ispred lica.

Danas nije taj dan kad će se sve to desiti, ali približava se sve više i više.

Dakle, u međuvremenu, proslavimo ovaj trenutak: radni i neradni narod da hrabro nastavljaju da se bore i da čine ovu naciju velikom.


Heroji, poput mog sjajnog tima, koji unatoč svemu nastavlja se brinuti o tebi i tvom zdravlju i dobrobiti.

Vođe pozvane u borbu protiv nevidljivog neprijatelja, koji se ne vuku nazad, jer smo ti i mi one koje smo sposobne uzeti uzde svoje sudbine u svoje ruke i krenuti putem stvaranja bolje budućnosti.


Sretan ti 1. maj 2021.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost