×
Novosti
MI SMO DALE SVE OD SEBE? A TI?

Otkako je počela ova situacija sa Pandemijom, u BiH od marta 2020. godine, pokušavale smo biti bliske sa svakom od vas...

  • blizu tebe koja si htjela da se pokreneš
  • blizu tebe koja si tek počela
  • blizu tebe koja odavno nisi se pokrenula
  • tebe koja si stvorila zajedno sa nama mjesto i vrijeme za sebe i naviku za fizičku aktivnost
  • tebe koja si imala razne nelagode i nisi znala odakle krenuti itd.

I vjerujemo da smo uvijek bile dostupne, i kad smo bile zatvorene, pripremale razne sadržaje, izašle u susret što se tiče članarine i bile maksimalno fleksibilne što se toga tiče, aktivirale Garancije, stavile na prvo mjesto naše članice i odgovarale na sve zahtjeve.


Slale smo e-mailove, Viber poruke, svaki dan, a one koje su to željele kontaktirale smo telefonskim pozivom da pomognemo da se reaktiviraju, da reorganizuju svoj raspored i aktivnosti.

Održale smo live časove kad smo bile zatvorene i dan danas to radimo za žene koje se ne osjećaju spremno, ili nemaju priliku da nas osjete.

Snimile PILULE DOBROBITI u obliku mini rutina u našoj grupi ŽENA U FORMI imaŠ preko 200 časova u trajanju od 5 min. besplatne i dostupne za svaku ženu koja bi željela da se polako pokrene. Da imaš priliku da nas bolje upoznaš i da upoznaš naš način rada koji nije "Ubio Boga u njoj" a slijedeći dan ide post na FB gdje se hvale kako su te polomili a ti izašla na trepavicama iz sale.


To nije naš način, to je surovo i nekorisno da bi voljela fizičku aktivnost i da uključiš kretanje u svom životu.

Koja bi željela da dobije "batine" ili da se neko dere na nju svaki drugi dan. Još u vremenu za koji misliš da je posvećen tebi i tvojoj dobrobiti! Suludno!


Ako ti voliš ovaj način onda znaj da mi nismo pravi klub za tebe i možeš prestat čitat sada.

Ako želiš postepeno da uživaš u pokretu i biti dio naše zajednice, prijavi se ovdje na linku ispod!



Sada dok grupnih časova nema kontaktirale smo svaku članicu ponaosob i prilagodile treninge za vrijeme Ramazana, pripremile čak vodič koji je dostupan našim članicama i njihovim drugaricama i koji možeš dobiti potpuno BESPLATNO.

"VODIČ KROZ RAMAZAN" Post i fizička aktivnost za žene

Ništa neizvodljivo,prekomplikovano s nezamislivim vježbama za super uvježbane manekenke, govorimo o pristupu prema fizičkoj aktivnosti preko Ramazana i lakim i jednostavnim vježbama prikladnim za tebe koja već neko vrijeme nisi radila "nijedan pokret".


Piši nam na ovaj email na link ispod:


ŽELIM MOJ VODIČ KROZ RAMAZAN

http://lifestyleclub.ba/kontakt


i dobit ćeš odmah putem emaila tvoj poklon od nas.


Organizovale smo na google meet-u časove VITKA I ZATEGNUTA za one žene koje su izrazile želju za nastavkom treninga, Fitness časove i programe za one koje se žele nastaviti kretati, stvorili smo žensku grupu koju smo ti gore spominjale ne samo s mnogim vježbama, nego sa člancima, sugestijima anketama i sve što ti treba da se pokreneš.

Pisale smo objave kako bi te motivisale, a prije svega da se nikad ne predaješ, svaki dan.

Izradile smo personalizirane programe za žene koje su imale posebne situacije i velike nelagode čak smo pripremile programe za žene koje su prebolile Covid koji odrade ne samo u klubu nego prate čak i iz daljine online.

Dodatno uskoro ćemo držati informativne besplatne webinare kako bi te upoznale s pravim izborima koje bi trebala da donosiš prilikom početka fizičke aktivnostii strategije koje bi mogla koristiti da se osjećaš bolje i da budeš sretna.

Sve ovo gore navedeno i dalje to radimo, i dalje ćemo to činiti, jer naša je misija pomoći ženama da se osjećaju bolje i da postanu bolje kroz KRETANJE.


ALI SADA JE DO TEBE!!


Za mjesec dana možda i prije, ako to dozvoli epidemiološka situacija, moći ćemo ponovno aktivirat grupne časove.


Hoće li sve biti kao prije?

Ne znamo.


Hoće li biti moguće raditi stvari koje smo radile prije?

Ne znamo.


Ono što znamo jest da smo se prilagodile promjenama koje smo morale proći, naučile smo stvari za koje smo mislile da ne možemo uraditi i prihvatit druge koje su nam se morale svidjeti.

Svijet se promijenio, a mi smo se odlučile prilagoditi i ne ŽALITI SE.

NIKADA!!

Nikad se nismo žalile na zatvaranje i ograničenja, uvijek smo primili ka znanju, zasukale rukave i dale se maksimalno na nas posao.

SADA JE TVOJ RED!!

Možeš odlučiti nastaviti zamišljati svijet kao i prije ili maknuti dupe s kauča i nastaviti trenirati s onim što možeš, kako umiješ i znaš.


Pojedine žene nikad nisu stale, neke su napokon tek krenule, čak i uživo u klubu, bez grupnih časova, SADA JE TVOJ RED!


JER NE STAJEMO, I SVEMU SE ADAPTIRAMO.


Evo prvog koraka, čekamo te privatno UŽIVO, u klubu.

Zakaži svoj termin direktno na messangeru kako bi saznala kako se vratiti u formu i biti sretna i zadovoljna.


DOSTA PRIGOVORANJE NA ZATVORENE GRUPNE ČASOVE, RAMAZAN, LJETO!

VRIJEME JE DA DJELUJEŠ.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost