×
Novosti
NIJE GRIJEH TRAŽITI POMOĆ

 

Mnogim ženama je teško tražiti pomoć. 

Zašto?

  • Možda zato što su odrasle u uvjerenju da im ne treba niko da idu naprijed, da su same sebi dovoljne i da traženje pomoći je znak slabosti.
  • Možda zato što su uvjerene da će ovisiti o onome ko je pružio pomoć i da će mu morati uzvratiti uslugu, prema logici razmjene.


Traženje pomoći i prepoznavanje vlastite granice je čin hrabrosti! 

Naučiti tražiti pomoć, kad ti zatreba, istinski je čin skromnosti i hrabrosti, preko koji se tvoje mogućnosti  za postizanje predloženih ciljeva i prevladavanje poteškoća umnožavaju.

Treba ti pomoć mnogih ljudi da budeš osoba koju želiš.

Treba ti tvoja porodica, majka, partner, dijete, punica, stričevi, nećakinje, osoblje koji rade sa tobom, prijateljice itd i ne treba da se sramiš zbog toga. To je sasvim uredu! 


Ali ne samo to, trebaju ti profesionalci za rast, usavršavanje, kako bi se osjećala dobro i u vlastitoj i u radnoj sferi.

Ne srami se ni zbog ovoga.

Nema ništa loše u tome da zatražiš pomoć, a prije svega prepustit se pomoći, to je jedini način da uspjevaš, jer sama ne možeš nikuda.


Ovdje smo da ti ponudimo našu pomoć, pružimo ti ruku da vratiš malo vremena sebi i malo brige za sebe, da ponovno otkriješ želju da se osjećaš dobro, da ponovo otkriješ benefit fizičke aktivnosti, da otkriješ nove načine kako brinuti za sebe, svoje zdravlje i dobrobit, čak i kada je Ramazan.


Svijet se evolvira, sviđalo ti se to ili ne i ne možeš stati tu gdje si, prilagodimo se zajedno.

Mi smo stavile na raspolaganje nekoliko rješenja kako bi ti usprkos svemu pokušale pomoći.


Ako želiš, piši nam na link ispod:

Ako postiš i želiš da se aktiviraš tokom Ramazana i/ili odmah poslije Bajrama pripremile smo za tebe:

 "VODIČ KROZ RAMAZAN" Post i fizička aktivnost za žene, 

u kojem korak po korak objašnjavamo kako uživati u ovom čarobnom periodu, ukloni predrasude da post i fizička aktivnost ne idu zajedno, koji su benefiti i  jednostavne vježbe koje možeš raditi kod kuće, strategije i metode da pokreneš aktivan i sretan život i još još mnogo toga.

.. u vodiču ćeš dobiti brojne sadržaje i dodatni bonus rezervisan samo za one žene koje žele dobiti pomoć i napraviti korak prema vlastitoj dobrobiti. 


 Želimo nagraditi sve žene koje u ovom periodu počnu i odluče da se aktiviraju i da vrate svoj stari sjaj.

Mi smo ovdje za tebe, želimo se brinuti o tebi, dopusti nam da to učinimo.

 

Kako?

Piši nam na ovaj e-mail na link ispod sa: 

ŽELIM MOJ VODIČ KROZ RAMAZAN

i dobit ćeš odmah putem e-maila tvoj poklon od nas. 


Zdrav život te nagrađuje. 

Priključi se  našoj zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI namijenjenoj samo ženama i uživaj u treninzima prilagođenim tebi i u ovom posebnom periodu, čitaj članke i sugestije koji će ti pomoći da posvetiš vrijeme sebi i svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Ukoliko se služiš lažnim profilom dovoljno će ti biti da odgovoriš na postavljena pitanja prilikom priključenja u grupu. Mi smo stvarne žene i grupa je sačinjena isto od realnih žena koje žele da žive život punim plućima a ne na pola.

Ako je ovo i tvoja želja ne dvoumi se dalje i klikni na link ispod.


Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost