×
Novosti
SVE OKE KUĆNA DOSTAVA, ONLINE URED, KUPOVINA GARDAROBE ILI RAZNE "ĐIĐE MIĐE" A FITNESS NE?!

 

Da razumijemo malo kako razmišljaš, navikla si raditi sve putem interneta, tjerat djecu da slušaju online nastavu, da primaš sve što si naručila od hrane do gardarobe na kućna vrata, aha, ali apsolutno nisi za tjelesnu aktivnost online, čekala si da se teretane ponovo otvore a sada šta čekaš, grupne časove? 


Jel to ozbiljno? Da li stvarno tako misliš?


Znam da nije prelijepo trenirati kod kuće sam, prateći program, video ili trenera ili na videu trenera.

Ali nisi navikla ni naručiti večeru za ponijeti u subotu navečer, raditi s računala, puštati djecu da uče na računalu, imati videopozive s prijateljima, pozdravljati bake/nane i djedovi iz daljine, dopuštajući da ti kućne namirnice neko nosi kući, pravljenje pite/pizze/kifle kod kuće. 


Organizirala si se za sve, čak i za dječije aktivnosti kod kuće, makar samo uz igre i staze između jastuka i stola, a ti? 


  • Zašto se ne krećeš danas?
  • Zašto odustaješ od ovoga?
  • Zašto NE za teretanu a DA za dostavu?


Uspjela si se prilagoditi na bilo šta, ne ostavljaj po strani svoje zdravlje koje bi uvijek trebalo biti prvo.


Znamo da si danas puno zauzeta oko organiziranja, upravljanja porodicom i djecom u ovoj paradoksalnoj situaciji, ali ne moraš uvijek biti "žrtva", jer ako dođeš do kraja dana "izbezumljena" sve ovo što je oko tebe tada će se okrenuti naopačke.


Tvoja vedrina, dobrobit, tjelesno i mentalno zdravlje moraju prije svega, iznad svega kao kad ti u avionu kažu da prije nego što nekome pomogneš u nuždi moraš prva ti staviti masku a onda pomoći drugima, ako to ne radiš jednostavno nisi u mogućnosti pomoći drugima. 


Ali u ovome nisi sama, ne moraš sve raditi sama, mi smo tu za tebe, spremne smo, teretana je otvorena a imamo ONLINE TRENING "za dostavu", ali ne samo to, pored svega što ti treba da bi se osjećala dobro čak i kod kuće, u parku ili gdje god želiš, kako možeš, programirat ćemo za tebe najbolji put kretanja koji uzima u obzir tvoj današnji život i podržavat ćemo te tokom cijelog putovanja.


Kako?


Napiši poruku klikom ovdje, na link ispod ili direktno na messanger i rado ćemo ti dati termin bez obveze da zajedno procijenimo najbolje rješenje za tebe.

 http://lifestyleclub.ba/kontakt 


Kreni da živiš najbolje što možeš uključujući kretanje i zdrav stil života. Na našoj facebook grupi ŽENA U FORMI možeš da pratiš PILULE DOBROBITI i za početak, možeš krenuti s vježbama koje možeš raditi od kuće, ali mala sugestija je da ne odustaneš od blagostanja čak i u ovom čudnom i strašnom periodu, bilo u teretani, na planinama, kod kuće.

  


Kreiraj svoju najbolju budućnost na najbolji mogući način!


Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost