×
Novosti
ZNAŠ KAKO MOŽEŠ POSTATI AKTIVNA? LAHKO AKO ZNAŠ KAKO TO URADITI

 

Jedan od osnovnih problema koji usporava žene da bi se počele kretati je lijenost.

Sve žene koje dođu kod nas kako bi krenule stazom kretanja ali baš sve, na prvom mjestu, kada ih pitamo, zašto to nisu učinile prije, odgovaraju "lijenost". 

Pa, evo dobre vijesti, lijenost se može pobijediti. 

Prije svega, to nije dio karaktera, već samo način razmišljanja i zbog toga je vrlo jednostavno modificirati ovo ponašanje ako znaš kako to učiniti.

Sve polazi od misli, ako misliš da si lijena, tvoj će mozak ostati lijen kako bi ostao koherentan sa tvojom mišlju. 

Prvi korak je, dakle, početi razmišljati da nisi lijena i da ako želiš možeš postati aktivna osoba.

Tada pogreška koju sve čine je da krenu 100 na sat.

Da, jer imaš vrlo visoku, vrlo jaku početnu motivaciju, zbog čega imaš stvarno energičan zamah, koji je težak za održavanje tokom vremena i koji je jedan od glavnih uzroka napuštanja.

U grupi ŽENA U FORMI smo ti jučer, kao i prethodnih dana kako će biti u narednom periodu, dale TRI jednostavne vježbe za početak koje možeš svakodnevno raditi kod kuće, počni ovako, a zatim pređi na sljedeći korak: 30 minuta aktivnosti dva puta sedmično.


Priključi se u našu grupu direktno odavde i kreni sa prvom fazom.

Misliš li da to možeš učiniti?

Vjerujemo u to i zato što nećeš imati unaprijed utvrđene vremenske slotove, možeš dogovarati sa svojim sportskim savjetnikom MA sporta Berinom koji su najbolji programi i strategije za tebe.

Izaći ćemo ti u susret i pomoći ćemo ti da prevladavaš lijenost, znajući daje problem broj dva vrijeme, stvorile smo specifične programe i protokole rada koji su, jednostavni, brzi i učinkoviti, gdje se uz pomoć instruktorice možeš pokrenuti ponovo za 30 minuta dva puta sedmično, u bilo koje doba dana, bilo kojeg dana, od jutra do večeri. 

Šta čekaš?

Započni s vježbama u grupi i piši nam u ovom postu, zakaži svoj prvi razgovor sa nama, na linku ispod, i počni se transformirati u aktivnu ženu koja želiš postati. 

 

Priključi se u našoj grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, kako bi našla preko 100 videa mini rutine koje su tvoje PILULE DOBROBITI koje možeš uraditi u 5 min. dnevno. Čak i za one žene koje već vježbaju ili redovno idu u Fitness, ovdje su vježbe koje mogu biti dobre za svoju dobrobit.

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost