×
Novosti
PRAVI PROBLEM SU FITNES CLUBOVI A NE TI

 

Danas nam 9 od 10 žena s kojima svakodnevno razgovaramo govori fraze poput:


"Ne volim teretanu, nije za mene, volim šetati, mrzim teretanu...".


Ali onda, nastavljajući čavrljati sa njima, otkrijemo da one imaju drugačiju ideju od naše. 


Odnosno, za mene je Fitness sinonim za pokret, ugodne aktivnosti, pogodan za sve, 12 mjeseci od 12.


Iako mi žene kažu da ne vole fitness, ne radi se o tome da se ne vole vježbati, ne radi se o lijenosti, već o iskustvu koje su doživjele u teretani u prošlosti. 


Jer slučajno si prije mnogo godina išla u teretanu, čak su te tada jedva i pozdravile kamoli da te dočekaju nasmijano i ljubazno.


Dočekali su te možda sa nekim preštampanim programom koji su ti jedva objasnili a zatim su nastavili pratiti članove, one koje dobro poznaju, historijske članice, one koje svakodnevno posjećuju.


U svlačionici su te osmotrile od glave do pete kako bi te procijenili po tvojoj odjeći, a ti, koja si možda zaboravila peškir, jer godinama nisi bili u teretani, osjećala si se kao g ----o, zar ne? 


Tako si se vratila svom životu uvjeravajući se da si lijena, sve dok ti nakon nekoliko godina tvoja super motivirana prijateljica nije odvukla u drugu teretanu.


Ali ovaj put nisi dala da te prevare i da te priključe u teretanu sa utezima, za koju si shvatila da je dosadna i da nije prikladna za tebe, pa si odlučila pohađati grupne časove.



Završila si u posljednjem redu, gdje si jedva mogla vidjeti kako se zadnjica instruktora pomiče lijevo-desno, jer oni dobri instruktorima po njihov mišljenju daju leđa vježbačicama.



Ništa nisi razumjela jer su ti one iz prvog reda koje su radili s instruktorom pokrivale vizualu. 



Niko te nije dočekao ni objasnio, a ti si opet otišla demoralizirana, misleći da više nikada nećeš kročiti u fitness, zar ne?

 

Šteta što si se upravo prijavila na godišnju članarinu jer su ti rekle da ti tako više odgovara.

 

"Dobro dobro, ali pretjerujete".

 

Mislimo da ne, jer to nam je reklo puno žena koje su isprobale prošle i pretprošle godine. Išle su u nekoliko teretana i to je išlo ovako, nisu se osjetile nimalo dobrodošle i lagodno. 


I zato smo se stavile u tvoju kožu i stvorile smo drugačiji sistem.


Sistem u kojem se moramo izvinuti ako te možda ne mogu odmah primiti ako nisi se rezervisala i zamoliti da pričekaš ili se vrati po dogovoreni termin, jer prvi put moramo mirno sjesti sa tobom, upoznati te, saslušati tvoje potrebe, tvoju priču. 



Nakon toga, ako se odlučiš na ovaj prvi korak, prvi put ćemo zajedno odlučiti kada će biti tvoj prvi trening jer ćemo rezervisati termin sa instruktoricom koja će se posvetiti isključivo tebi kako bi s tobom stvorila najbolji put aktivnosti i vježbi, odgovarajući program i primjeren tvojom potrebama, prateći te od prvog dana.



Uz to, ti garantiramo podršku instruktorica, uvijek i uz dogovor koja prati tvoje napretke i prilagodi program i aktivnosti na tvoju aktualnu situaciju.

 

Lična asistentica koja će svaka dva mjeseca provjeravati tvoje iskustvo s tobom i pomoći ti da prevladaš sve prepreke koje se mogu pojaviti.



Tvoja referentna instruktorica koja će provjeravati tvoj put kretanja svaka dva mjeseca.



Mogućnost nadoknađivanja propuštenih termina, čak i mjesece prisustvovanja koje možda iz nekog razloga nisi mogla koristiti zbog pandemije ili nekih drugih razloga koje kod nas nećeš izgubiti. 

 

Uvijek je to primjerena dobrodošlica.

 

Zar ne vjeruješ?


1. Pogledaj komentare naših članica ovdje na stranici
2. Dođi i probaj



Znam da nije lako vjerovati u sve ovo s obzirom na ono što ti se dogodilo u prošlosti i zbog trenutne situacije.

 Upravo zbog toga, ukoliko imaš drugaricu koja već nas posjećuje ili poznanicu, želimo ti pružiti priliku da testiraš ono što smo ti ovdje napisale, kroz 21 DAN besplatnog treninga, ne jednu lekciju, ne dvije, već skoro mjesec dana dobrobita.



Misliš li da ti je dovoljno da shvatiš da li smo mi pravo mjesto za tebe?



Zato nam napiši na link ispod da uradimo prvu besplatnu konsultaciju, a onda, ako želiš, priključi se i kreni da se brineš o sebi i svojoj dobrobiti.

 

Pozivamo da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i da budeš uvijek u toku sa najnovijim vijestima i da počneš da se pokreneš 5 min uz naše PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj grupi.

Živi najbolje što možeš!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost