×
Novosti
EVO SE PRETVORI U REALNOST SVE ŠTO SI ODUVIJEK ŽELJELA

 

Mnogo puta si se upisala u fitness.

Pokušavala si i pokušavaš još uvijek, svaki put nanovo u nadi da će biti ovaj put pravi. 

I danas bi željela, ali... ti već znaš da za tebe ne postoji odgovarajuće rješenje.

Budući da trčiš cijeli dan, vremena je malo i želiš nešto što se savršeno uklapa u tvoj raspored, možda dok je tvoje dijete na nogometu ili na plesu ili na bazenu.

Ali već znaš da savršeno uklapanje rasporeda grupnih časova ne postoji i često klubovi odmah te stavljaju ispred odluke ili fitness ili grupnE časove a ti ne znaš šta je najbolje za tebe. Odlučiš se za fitness jedino zato što jedino tako možeš doći kad želiš ali sa druge strane poslije obećanja "profesionalni kadar, pravit će ti program i pratiti će te" ispostavi se često da je "šuplja u prazno" i ostavljaju te samu bez ikakve upute i dosadno ti je. Normalno! Fitness ovako nema smisla. 

Naravno da ti se ne sviđa "soba s utezima".

Tegovi su ti dosadili, misliš da nisi sposobna, nije ti ugodno jer često je sala sa spravama posjećena od iskusnih vježbača i, deru se, bulje u tebe (ili se tebi makar tako čini), pričaju glasno između sebe i smiju se i jednostavno ti nije ugodno, voljela bi nešto raditi u grupi i uz muziku, uz zabavu.

Ali ne, nešto preteško sa ženama koje treniraju sto godina, i koje nikad ne propuste ritam, nikad ne griješe korake i izvode evolucije kao da plešu sinkronizirani ples.

Ili one stvari poput marinaca, koje ako se usudiš pogledati samo kilograme ispod 5 kg, odmah te loše pogledaju i deru se na tebe "Ne Zabušavaj!" "Hajdeeee možeš ti toooo!!!"

I nadasve nešto fleksibilno da ako jednog dana uspiješ izdvojiti taj sat, možeš se kretati svakako kako si planirala.

Moguće u mirnom, laganom, poznatom okruženju, ne prepunom super gimnastičara i sportista.

Dobro mi razumijemo ove potrebe. 

Posljednjih godina razgovarale smo sa stotinama i stotinama žena poput tebe i razumijemo šta tražiš i želiš.

I zbog toga smo stvorile rješenje za tebe. Doslovno smo eliminirali standardni koncept grupne ili fitness, za nas DOBROBIT je jedan i sve usluge koje nudimo u klubu su alati da to postigneš kroz kretanje.

VITKA I ZATEGNUTA, ZDRAVA LEĐA, ŽENA U FORMI su samo 3 rješenja koje nudimo uz personaliziran program krojen za tebe i tvoje potrebe. 

Programi su jednostavni i zabavni i daju ti mogućnost da uradiš na početku 30-minuta uz muziku i odmah da se osjećaš dobro bez pretjerivanje i prefosiranja.

U našem klubu imaš mogućnost da se pokreneš i da odvojiš vrijeme za sebe u bilo kojem trenutku. 

Instruktorica te uputi na početaku uz lagane i izvodljive vježbe pa kad napreduješ tako isto tvoj program budu prilagođen tebi sa učinkovitim vježbama prikladnima za tvoju sadašnju situaciju.

Ako želiš saznati da li smo mi pravi klub za tebe, da li ti možemo pružiti ono što si tražila, napiši nam i rado ćemo ti pomoći.

Sigurne smo da možemo naći zajedno rješenje za tebe i tvoje nelagode i za ovo ne treba nešto posebno uraditi, samo klikni na link ispod i rezerviši svoj termin gdje ćemo pričati, upoznat se i dogovoriti šta je najbolje za tebe.

 

Pozivamo da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI na link ispod i da budeš uvijek u toku sa najnovijim vijestima i da počneš da se pokreneš 5 min uz naše PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj grupi.




Kreiraj tvoju najbolju budućnost!


Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost