×
Novosti
KAKO ODABRATI PEFEKTAN FITNESS KLUB ZA TEBE? EVO KAKO PROCIJENITI I SAVJETI KOJE MOŽEŠ DA PRATIŠ


Koji je Fitness Club pravi za tebe?


Mnoge žene su u ovom momentu angažirane u potrazi za savršenim Clubom u kojem bi započele trening, u kojem bi se vratile u formu i posvetile vrijeme sebi.


Jedini je problem što je izbor užasno težak.


Ipak fitness Clubova je mnogo, novi se otvaraju svake godine a pojedini se zatvaraju zauvijek pogotovo u ovom teškom momentu. 


Vjerovatno je i ovo problem...


Previše fitness Clubova = previše izbora = nebiranje.


Suočeni s širokim rasponom izbora, mnoge odgađaju odluku i u dvoumici odluče da ostanu kod kuće, na fotelji, skrolirajući Facebook s dosadom i nezainteresiranošću.


Vjerojatno se to dogodilo i tebi: želiš početi trenirati, ali ne znaš odabrati Fitness Club  ili mijenjaš još jedan Club koji ne odgovara tvojim potrebama, trošeći puno dragocjenog vremena a da ne pričamo o parama jer se učlaniš i više ne ideš.


Danas ti želimo reći koji su parametri koje trebaš procijeniti da bi odabrala Club koji najbolje odgovara tvojim potrebama.



Pronaći savršenu teretanu za sebe mnogo je lakše ako znaš na šta trebaš paziti:


  1.  Atmosfera i mjesto;      
  2.  Ciljevi i vrsta treninga;
  3.  Profesionalnost.


ZNAČAJ OD ATMOSFERE I MJESTA.


Kada si započela potragu za idealnim Fitness Clubom za trening, zasigurno si suzila područje pretrage u kojem želiš da ostaneš.


Fitness Club u blizini kuće, radnog mjesta ili dječijoj školi je najbolja polazna tačka istraživanja, jer je prikladnija.


Nažalost, prvi Club u tom području možda nije nužno najprikladniji za tvoje potrebe.


Ako na području koje si odabrala postoji još Fitness Clubova, isprobaj sve! Bitno je da nađeš najprikladnije mjesto za sebe.


Moraš testirati kvalitetu usluge i shvatiti je li atmosfera prava za tebe.


Razmisli o ovome: nije lijepo trenirati na mjestu gdje ti nije ugodno, gdje kad stigneš niko se ne smiješi i ne želi dobrodošlicu.


Nije korisno ni biti u Fitness Clubu bez instruktora kojeg možeš pitati za savjet ili nadgleda da li pravilno radiš, makar na početku gdje ti je sve novo i nepoznato.


Veliki dio atmosfere kluba dolazi od ljudi koji tamo rade (u našem slučaju žene) namjerno smo ti naglasile prisutnost nasmijane sekretarice koja ti želi dobrodošlicu kako bi ti pokazale da je prvi utisak jako važan. 


Ako uspiješ uspostaviti ugodan, prijateljski i miran odnos s ljudima koji rade i onima koji treniraju u Fitness Clubu biti će puno primamljivije dolaziti na trening. 


Moraš pronaći pravo okruženje za sebe: ako je Fitness club super opremljen, moderan, s elegantnim svlačionicama ali se ti osjećaš neugodno, to znači da to NIJE Fitness Club za tebe. 


Atmosfera mjesta na kojem treniraš TEMELJNA je da vrijeme koje odvajaš za sebe i za treniranje s radošću očekuješ i proživjet ćeš ovo iskustvo kao priliku da se osjećaš dobro, a ne kao obavezu.


Slažeš li se? 


Vidimo se sutra da razgovaramo o druga dva parametra, ali u međuvremenu, ako želiš testirati našu uslugu ne propusti danas da se prijaviš.


Pošalji nam na viber br. 060 355 6160 poruku, ovo je jedinstvena prilika da se pokreneš.


 Imam poseban dar za tebe, ne test dan, ne sedmicu, već dvije sedmice za JEDNU KONSULTACIJU + 4 BESPLATNA PROBNA TRENINGA +JEDAN PRIVATNI ČAS sa našom trenericom, ali samo i isključivo ako stvarno želiš probati da promjeniš nešto u svom životu, samo ako se stvarno želiš testirati.  


Ova inicijativa je nastala upravo kako bismo ti pomogle da napraviš pravi izbor, kontaktiraj nas da bi primili tvoju pozivnicu i da provjeriš možemo li biti pravo rješenje za Tvoju dobrobit.


Ako si ti za, mi smo tu! 


 PREUZMI NAŠU POZIVNICU ODMAH sa jednom klikom na link ispod:


Pozivamo da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod i da budeš uvijek u toku sa najnovijim vijestima i da počneš da se pokreneš 5 min uz naše PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj grupi.



 

Ne predaj se i živi najbolje što možeš!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost