×
Novosti
PREDATI SE NIJE RJEŠENJE

 


Pozdrav, moje ime je Giovanna Paparella direktorica sam Lifestyle Cluba i preko dvadeset godina sam u području fitnessa.


Nakon isprobavanja i testiranja svih mogućih kurseva i aktivnosti koje sam pohađala u Italiji i u inostranstvu, posvetila sam se pomaganju žena uz pomoć stručnog kadra trenerice poput MA sporta Berine Hebib i svih trenerica koje su dio tima, da pomognemo ženama da postanu bolje kroz kretanje, umjesto da tražimo novitet trenutka. 


Zbog toga nam je današnji posao svaki dan, cijeli dan osluškivati ​​potrebe žene i davati im naše sugestije i savjete koje mogu sprovest u dijelo kroz određene strategije i način pristupa fizičkoj aktivnosti da uklone korak po korak njihove nelagode i da budu sretne i zadovoljne.


I upravo radeći ovaj posao i slušajući stotine žena shvatile smo da je većina žena odustala, predala se.

 

Prepustile su se svojoj poslovnoj situaciji, osobnoj, odnosno, zdravstvenoj i životnoj situaciji, prisiljavajući se na život koji nije u potpunosti proživljen.


Jer vjerojatno također misliš da protiv bolova u leđima ništa ne možeš učiniti, što je normalno u tvojim godinama i da je nemoguće boriti se s menopauzom, kao i viškom kilograma jer je to genetski.


Pa, želim ti saopćiti neke dobre vijesti, to nije to!


Rješenje uvijek postoji, način uvijek postoji. 


I danas želim razgovarati s tobom o nečemu što mi je jako važno. 


Danas me vidiš jaku, sigurnu i samopouzdanu, sretnu i puno pozitivne energije ali sam bila krka, osjetljiva, ranjiva, mršavica vrlo mršava i bez trunke samopouzdanja u sebe. 

 

Fizička aktivnost pomagla mi je da ojačam karakter, da gradim moje samopauzdanje malo po malo, pomogla mi je da prihvatam sebe i da se poboljšam fizički i psički. 


Fizička aktivnost mi je pomogla da se ne osjećam usamljeno kad sam došla u Sarajevo i kroz pokrete i energiju sam uspjela steći nova poznanstva i prijateljstva, da ispoljim moju osobinu i nije bilo potrebno da znam jezik da volim i budem voljena od strane Sarajlija. 


Fizička aktivnost mi je pomogla da ispoljim svu negativnost, tugu, razočarenje koje nosi sa sobom razvod i dala mi je energiju da idem dalje i da budem jaka, hrabra i dobra mama. 


Fizička aktivnost mi je pomagla da se izvučem iz beskrajne boli zbog gubitka oca. 


Mogla bi nastaviti danima da ti pričam... jer kao i svi mi žene smo svašta doživjele, borbe, poraz i pobjede. 


Briga o sebi kroz fizičku aktivnost, čitanje, posvećeno eskluzivno vrijeme za sebe za nešto što nam se iskreno sviđa može ti pomoći u većini životnog aspekta.


Stvorila sam jedno mjesto gdje postoje rješenje za tebe i tvoje nelagode, mjesto gdje druge žene mogu te podržavati na tvom putu jer su i one prošle kroz to, gdje cijeli tim želi ti pomoći da pobjediš sebe i bodre te. 


Naš Lifestyle Club, koji je već mnogim ženama pomogao da prevladaju bolove u leđima, da izbace stres, da vrate svoje fizičku formu, samopauzdanje i najbitnije da vrate najljepši osmijeh i da ti dozvoli da živiš punim životom danas te poziva da se nam pridružiš. 


 Za prvih 10 žena koje se budu prijavile do 10 januara 2021.godine mogu se priključiti potpuno BESPLATNO. 



 Ako ne želiš propustiti ovu priliku, PREUZMI POZIV da budeš naša gošća na "POČNI PONOVO PAMETNO 4 + 1 trening sa ličnom trenericom "plus BESPLATNE KONSULTACIJE ODMAH koje možeš dobiti, uživo ili online, sa jednom klikom na link ispod:

 

Pozivamo da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI nalink ispod i da budeš uvijek u toku sa najnovijim vijestima i da počneš da sepokreneš 5 min uz naše PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj grupi.

 


 

Ne predaj se i živi najbolje što možeš 


Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost