×
Novosti
1 DOBRA NAMJERA: VRATITI SE U FITNESS

 

Susrećući naše članice na ulici ovih dana a da ne spominjemo sve žene koje se nam svakodnevno pisale porukice na socijalnim mrežama, rekle su nam da je među njihovim dobrim namjerama na vrhu liste "vratiti se u klub". 


Rekle su nam to, ali to je kao da žele to reći i sebi.


Ali već znamo da će se mnoge od tih dobrih namjera blagosloviti za nekoliko dana.


Jer takve smo, krenemo 100 na sat, željele bismo to učiniti, željele bismo reći, željele bismo rasturati, ali na kraju se prepustimo onome što nam se dešava.  Vuće te ono što se dešava okolo, razno razni događaji i obaveze, a tvoje dobre namjere vraćaju se među takozvane voljela bih... mogla bih.... 


Ako zaista želiš da počneš „dolaziti u fitness-u“, to moraš učiniti danas DANAS. 


Sutra će već biti prekasno, sutra će biti utorak a prvi i najvažniji ponedjeljak u 2021. godine je iza tebe i imat ćeš još jedan izgovor da odgodiš.


Piši nam u komentaru koja će biti tvoja prva dobra namjera koju ćeš realizirati 


Mi želimo najbolje za tebe i želimo ti pomoći da se ponovo pokreneš.


Kako? 

Za prvih 10 žena koje se budu prijavile do 10 januara 2021. godine pružimo priliku da se reaktiviraju i da  se priključe potpuno BESPLATNO. 


Ako ne želiš propustiti ovu priliku, PREUZMI POZIV da budeš naša gošća na "POČNI PONOVO PAMETNO 4 + 1 trening sa ličnom trenericom" plus BESPLATNE KONSULTACIJE ODMAH koje možeš dobiti, uživo ili online, sa jednom klikom na link ispod: 

Pozivamo da nam se pridružiš u grupi ŽENA U FORMI na linku ispod  i da budeš uvijek u toku sa najnovijim vijestima i da počneš da se pokreneš 5 min uz naše PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj grupi.


Živi najbolje što možeš!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost