×
Novosti
ZAŠTO TI IMUNE MOŽE PROMJENITI ŽIVOT

 

Najgore što ti se moglo desiti ti se već desilo ali isto tako najljepše to jest ozdravljenje.

 

Ozdravila si na papiru ali osjetiš na svom tijelu još uvijek poslijedice od ove loše avanture.

 

Stvarno je tako da čovjek ima 1000 želja kad je zdrav a kad je bolestan samo jednu!

 

Osjećaš se umorno, pravo umorno, prošetaš malo do supermarketa i odmah se osjećaš isto kao da si milion kilometara prešla ili nevjerovatno težak posao uradila. 

 

To je normalno poslije onog što si prošla da se osjećaš tako, ova situacija u kojoj se ti nalaziš zove se Post Covid 19 Sindrom, ali znaj da nije normalno da ne preduzmeš ništa da radiš po tom pitanju. 

 

Koliko si puta sebi rekla dok si ležala da bi trebala da se bolje brineš o sebi, ozdravila si i onda stvarno si htjela da se pokreneš, pa čak i pokušala, pristupiti Fitnessu ili online časovima koji su postali sada vrlo popularni ali si odustala vrlo brzo jer stvano se umaraš, ne možeš fizički da se vratiš u prethodnu formu. Presteško ti je! 

 

Sjećaš se u prošlosti kad nisi mogla zbog lijenosti, vremena, teški časovi i na kraju to nisi mogla ništa učiniti i odustala?

 

Koliko si puta rekla do sada, SADA JE STVARNO DOSTA, pa ne mogu tako da nastavim, ne prepoznajem sebe i kako sam postala, moram nešto poduzeti, moram se vratiti u formu, ali onda rodbina, obaveze i probleme i odgodila si.

 

Jer već znaš unaprijed da to ne možeš učiniti, jer znaš da: 

 

 ne možeš ići u teretanu ¾ puta sedmično i svaki put po sat/dva vremena, 

 

 nemaš toliko vremena između smart working i online nastave

 

 kursevi se ne podudaraju s tvojim rasporedom 

 

 nisi u kondiciji, a kursevi su preteški 

 

 da niko ti ne pokaže od početka šta i kako bi trebala da uradiš, 

 

 dodatno ti se ne sviđaju sprave i dizanje tega dizanje tegova ti je dosadno i samoj ti se ne sviđa jednostavno ti je mrsko 

 

 ne prate te dovoljno, pa odustaneš i prije nego što kreneš... odradiš par sedmica pa se lijenost vrati i odustaneš.

 

Ali razumijemo te u potpunosti, dobro znamo kako se osjećaš i upravo se danas tako osjećaju desetine žena sa kojima smo razgovarale sada kao i posljednjih mjeseci, zato smo, znajući vrlo dobro ove osjećaje koje osjećaš, stvorile namjenski format treninga koji će ti promijeniti život. 

 

IMUNE, poboljšat će ti život u samo 45/60 minuta treninga dva puta sedmično!
 

Imat ćeš priliku trenirati sa tvojom ličnom trenericom koja će krojiti trening po tebi, u dogovorenom vremenskom terminu sa tobom, sa laganim krugom vježbanja sa i bez utega i vibracioni trening na POWER PLATE, koji za 30 minuta ide na poboljšanje mišićne snage, aktiviranje cijelog tijela, poboljšanje cirkulacije, kondicije i fleksibilnosti, a ne samo to, nego ćeš biti praćena korak po korak dok se ti ne osjećaš spremno da samostalno nastaviš.

 

Zaboravi na komplicirane časove samo u određeno vrijeme, zaboravi na "vojne" treninge, zaboravi na klasične vježbe urađene samostalno a da te niko ne gleda jel dobro radiš ili ne, sada je IMUNE, tvoja stvarna šansa da promijeniš svoj život.

 

Želiš li probati da se osjećaš ponovo dobro i u punoj snazi?

 

Napiši nam da možemo organizovat razgovor sa tobom, da se upoznamo i predstavimo najbolje rješenje za tebe sada.

 

Ne odgađaj ponovo i klikni na link ispod:

 

Mi smo tu da ti pomognemo, da se vratiš u svoj normalni život kroz odgovarajuću fizičku aktivnost organizovanu i krojenu po tebi i po tvojim potrebama poslije COVID 19.

 

Mi smo prvi i jedini klub koji je kreirao pilot projekat, poseban program za tebe.

 

IMUNE program ima kao glavni cilj rehabilitaciju poslije korone.


Odlučile smo da objavimo u našoj FB grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, dnevnik jedne hrabre žene koja je poslije COVID 19 odlučila da se vrati u klub i da nastavi gdje je stala, odlučila je da se ne predaje osjećaju umora i nemoćnosti, odlučila je da živi i da bude ponovo sretna i u formi.

 

  

 

Mi ćemo podjeliti sa tobom kao članicom grupe, koja je sačinjena isključivo od žena, realnih žena jer lažne profile ne prihvatamo osim ako odgovore na početna pitanja, njene dopise i utiske kako bi njeno iskustvo moglo pomoći drugim ženama koje su se nalazile u njenoj istoj situaciji da se trznu i da djeluju.

 

Čekamo! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost