×
Novosti
MUŠTULUK! KAKO SE ZAJEDNO BORITI PROTIV MONSTRUMA

 


Naredba sa kojom su bili suspendovani grupni časove od 20.11.2020 godine NIJE VIŠE NA SNAZI!


Sa ovom naredbom "de facto" mnoge žene su se našle prije 2 sedmice:


 Uskraćene za jedan bitan alat (omiljeni grupni čas) za borbu protiv sjedilačkog načina života, lijenosti, stresa, nesanica, bolovi uleđima itd.


 Uskraćena mogućnost da radi na sebi i na svom zdravlju na prijatan i zabavan način uz naravno poštovanje svih ostalih mjera sigurnosti...


 Uskraćen vrlo bitan izduvni ventil kao i vrijeme posvećeno sebi i svojoj njezi fizičkoj i mentalnoj.


A mi nismo dale da ti uskraćuju tvoje PRAVO ZA ZDRAVLJEM I DOBROBITI.


Nije nam se svidjelo ali prihvatile smo i išle dalje. 


Mnoge od vas uprkos svemu ste lijepo prihvatile i primjenjivale našu poruku tjs. da tvoja dobrobit je najbitnija stvar na svijetu i tvoje pravo da budeš zdrava i sretna, bez obzira na alat koji koristiš da ne odustaneš nikad od toga i nastaviš sa tom namjerom na bilo koji način. 


Pozvali smo te da dodatno izazoveš sebe i da probaš drugačiji način da dođeš do tvog cilja s ciljem poboljšanja i održavanja benefita kretanja i zdravlja, koji je sada prioritet.


Ali, znaš kako je kad ne možeš promijeniti ovu odluku koja dolazi sa vrha, ako ne možeš kontrolisati vanjske događaje?


Frustirajuće!


Ali sada zasigurno možeš odlučiti kako reagovati. 


Možeš SADA izabrati šta učiniti.


1. možeš se zaustaviti, kauč i pokrivač više voliš od tjelesnih aktivnosti


2. možeš  zasukati rukave i kretati se unatoč svemu, aktivno se boriti protiv čudovišta gradeći zdravije i jače tijelo i um


Izbor je uvijek tvoj.


Mi nismo se predale i htjele smo da razumijemo bolje prethodnu naredbu te smo pisale direktno Ministarstvu koje nam je odgovorilo kratko i jasno!


Pogledaj sliku iznad 


Ako ponovno odgađaš odluku da nastaviš se kretati ili da počneš se kretati baš sada, samo ćeš pogoršati stanje u kojem se nalaziš i povećati rizik od zaraze ne samo covidom već i mnogim drugim bolestima.


Da li je teško?


Da, ali manje nego što misliš.


Kako to učiniti?


Zakaži tvoj prvi sastanak sa nama, odvajaj vrijeme i dođi donas jer mi ti možemo pomoći. Možemo se vidjeti i online putem viber na br. 060 355 61 60 i malo razgovarati o tebi, naći najbolje rješenje koje će ti dozvoliti da živiš najbolje što možeš sada a ne za godinu dvije kad se možda završi ova noćna mora! 


PRIDRUŽITE SE NAŠOJ FACEBOOK GRUPI ŽENA U FORMI ODMAH I POČNI S NAMA 




Svaki dan ćeš pronaći članke i savjete, davat ćemo ti vježbe za aktivan život u samo 5 minuta dnevno tokom 7 dana, ali ne samo to, već strategije i uspješne priče. Žene kao ti koje su uspjele sebe staviti na prvo mjesto i osjetiti se napokon sretno i zadovoljno.


Nemoj to još odgađati, UČINI ODMAH tvoj prvi KORAK!


 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost