×
Novosti
RAZBOLJELA SAM SE I OZDRAVILA TEST MI JE NEGATIVAN A JA SAM I DALJE SLABA, ŠTA ĆU SAD?

 

Mnoge žene su se nažalost zarazile i razbolile u ovom periodu pogotovo zadnjih mjeseci.


Koliko god mi pričale kako je bitno poboljšati imuni system sa fizičkom aktivnošću i zdravim stilom života svjesne smo toga da većina žena vodi sjedilački način života, ne posveti dovoljno vremena sebi i sa užurbanim tempom života nekad slabo imaju vremena da spremaju zdrav i kvalitetan obrok.


Da ne pričamo o stresu i sekiraciji koju svakodnevno dožive sa djecom, roditeljima, finansije, zabrinutost za budućnost itd.


Sada nije momenat da sama sebe kriviš zbog toga, što nisi posvetila dovoljno pažnje sebi, što nisi baš obratila pažnju da poštuješ sve mjere ili da tražiš ko je kriv i gdje si se zarazila...


Bitno je da si sada bolje nego što si bila prije mjesec dana i unazad 20 dana i test je NEGATIVAN.

Sretne smo zbog tebe i radujemo se što si se izborila sa ovim opasnim Virusom jer mnogi nažalost ovdje kao i širom svjeta nisu imale istu sreću kao i ti.


  • Kako se osjećaš danas?

  • Jesi li još uvijek slaba i umorna?

  • Normalno je da se osjećaš tako.

  • Da li si čula za Post-Covid-19 sindrom?

  • Znaš li koji su dugoročni učinci korona virusa?


Umor, poteškoće s disanjem, problemi s pamćenjem i svojevrsna "moždana magla".  Ali i nesanica, gubitak okusa i mirisa te osip na koži. 

Dva negativna brisa ne znače da je tijelo zacijeljeno: čak i mjesecima nakon infekcije Sars-Cov-2, pacijenti i dalje imaju simptome. 


Širom svijeta u toku su naknadne studije koje će nam omogućiti da shvatimo opseg i trajanje ovih dugoročnih učinaka, takozvani "post-Covid-19 sindrom".


Prošlo je više od 8 mjeseci od početka zdravstveno vanrednog stanja u BIH i skoro godinu dana od dana kada WHO je proglasio pandemijom COVID19. 


Mnoga su pitanja a slabi odgovori.


Umjerena fizička aktivnost i zdrav stil života mogu ti pomoći da izađeš iz tunela u kojem si pala. 


Mi smo tu da ti pomognemo, da se vratiš u svoj normalni život kroz odgovarajuću fizičku aktivnost organizovanu i krojenu po tebi i po tvojim potrebama poslije COVID 19.


Mi smo prvi i jedini klub koji je kreirao pilot projekat, poseban program, koji se zove IMUNE.


IMUNE program ima kao glavni cilj rehabiltaciju poslije korone.


Odlučile smo da objavimo u našoj FB grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, dnevnik jedne hrabre žene koja je poslije COVID 19 odlučila da se vrati u klub i da nastavi gdje  je stala, odlučila je da se ne predaje osjećaju umora i nemoćnosti, odlučila je da živi i da bude ponovo sretna i u formi.




Mi ćemo podjeliti sa tobom kao članicom grupe, koja je sačinjena isključivo od žena, realnih žena jer lažne profile ne prihvatamo osim ako odgovore na početna pitanja, njene dopise i utiske kako bi njeno iskustvo moglo pomoći drugim ženama koje su se nalazile u njenoj istoj situaciji da se trznu i da djeluju.


Nismo sve iste i tebi je potreban program prilagođen tebi i tvojim sadašnjim mogućnostima. 


Da bi to mogle uraditi potrebno je da odvajaš malo vremena da se upoznamo i da popričamo malo o tebi i tvom stanju.


Možeš zakazati da dođeš kod nas u klub ili online. 


Bitno je da si odlučila za tvoju dobrobit i potpuno ozdravljenje nije dovoljno samo da se liječiš tabletama nego da se pokreneš i da vodiš zdrav stil života.


Kao uvijek ti odlučuješ šta je najbolje za tebe i kao uvijek i ti trebaš da učiniš prvi korak klikom na link ispod:


Ne predaji se i nastavi da se boriš za sebe i svoje zdravlje.


Mi smo uvijek uz tebe!


 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost