×
Novosti
GARANCIJA LIFESTYLE CLUB

 

Koliko si puta razmišljala o tome da se počneš baviti bilo kojom fizičkom aktivnošću, da se upišeš na Fitness, a onda si se bojala da nećeš uspjeti? 

Da se može dogoditi nešto zbog čega ćeš odustati, ne želiš platiti članarinu, jer u prošlosti ti se dogodilo da se učlaniš, a zatim za razne neočekivane događaje baciš novac i ne iskoristiš plaćenu uslugu. 

Jer se bojiš da bi se nešto moglo dogoditi na poslu, jer tvojoj majci nije dobro i bojiš se da ćeš je morati čuvati, jer si već u prošlosti zbog djece i obaveza koje si morala ti obaviti prestala i nikada više se nisi vratila.


A da ne pričamo u današnje nesigurno vrijeme u kojem živimo naš mozak bruji od pitanja: 

- Hoće li se Club zatvoriti?

- Šta ako se razboli draga osoba?

- Šta se dešava ako se razbolim ja i neću moći više dolaziti?

- Šta ako se ne mognem organizovat sa poslom jer ću morati raditi od kuće?


Pitanje na pitanje, na koje niko ne može odgovoriti osim budućnosti.

Ali budućnost nije još došla te zato ona ne postoji...

Ne čitam karte i ne gledam u šoljice, voljela bih al stvarno ne znam. 

Ne zamaram se stvarima koje bi se mogle desiti jer ne želim da živim u strahu, to sam naučila kad sam postala mama. Ok zabrinem se kao i svi ostali jer nisam slijepa ali pokušavam da razmišljam o današnjosti tjs. šta mogu da uradim danas i sada da poboljšam svoje stanje a sutra kako se kaže u Bosni novi dan nova nafaka.

Šalu na stranu stvarno mislim da se ne trebamo odreći  stvari koje nam čine dobro, tjs. šetanje u prirodi, čitanje knjige, učenje novog jezika, upražnjavanje fizičke aktivnosti zbog straha.


Trebamo naučiti živjeti u ovom momentu kao  "STOP AND GO" tjs. stati kad je potrebno i krenuti ponovo kad je vrijeme.


Razboliš se... staneš... izliječiš se i kreneš ponovo živjeti polako korak po korak 

Promjenila si posao i ne možeš se organizovati...staneš... reorganiziraš se i kreneš ponovo gdje si stala 

Bila si u kontaktu sa pozitivnom osobom...staneš... na kraju perioda samoizolacije ponovo dođeš...

Imala si COVID 19...staneš... izliječi se ikad nalaz je negativan onda vratiš se u život

i sve to tako... 


Po toj logici smo aktivirali DUPLU GARANCIJU, zahvaljući tome možeš se stopirat i pokrenuti kad god je potrebno i kad god želiš...Ova garancija je i prije postojala upravo zato što mogu se desiti u našim životima nepredviđene situacije ali si sigurna kod nas u klubu da više nećeš izgubiti dan treninga.


GARANCIJA NADOKNAĐIVANJA LIFESTYLE CLUBA 


Mnoge su često iz različitih razloga, nažalost od zdravlja do posla, porodičnih ili vlastitih problema, prisiljene da ne mogu nas posjetit za kraći ili duži period.

Ali želimo ti garantirati uslugu koju si kupila, uslugu koju si platila određeno vrijeme i za koju ćeš imati garanciju da ćeš je uvijek moći u potpunosti koristiti, čak i u slučaju nepredviđenih događaja.

Dakle, ako nisi u mogućnosti prisustvovati iz zdravstvenih, radnih, porodičnih ili drugih razloga, imat ćeš priliku aktivirati svoju garanciju i nadoknaditi period u kojem ćeš biti prisiljena danas ne posjetiš.


Jučer kao i danas nema više tog straha, nema više dvojbe, možeš pokušati ponovno, nema više rizika, kao što ti se već desilo da si "bacila novac" na Fitness a zatim nisi mogla više ići.

Znaš da te nagradimo ako odlučiš biti sa nama na duge staze i znaš da imaš važne prednosti i benefite za to, ali želimo također da se osjećaš mirno i sigurno u aktiviranju prikladnijih, ali dužih rješenja. 

Za ovo ćeš imati ovu mogućnost a ove godine možeš aktivirati ovu garanciju više od jedan put jer zbog Pandemije je potrebna veća fleksibilnost.

Dobro znamo da se u današnje vrijeme može dogoditi previše nepredviđenih događaja i ne želimo da tvoje zdravlje ili novčanik bude na gubitku, čini nam se ispravnim i etičnim da možeš u potpunosti iskoristiti wellness put koji si odlučila aktivirati bez obzira jesi li bila primorna jedno vrijeme da staneš..


Dakle, ako odabereš Lifestyle Club za svoje zdravlje, od danas više nećeš morati strahovati od neočekivanih događaja, samo zatraži da aktiviraš svoju garanciju kako bi blokirala period koji ti treba i vratila se što je prije moguće.

Ako želiš probati i ako želiš znati više, možeš nam direktno napisati na messanger ili na link ispod:


  http://lifestyleclub.ba/kontakt  


Ne odgađaj dalje i pokreni se SADA!


Priključi se našoj grupi ŽENA U FORMI, možeš svakodnevno pratiti PILULE DOBROBOBITI, vježbanje u trajanje 5 minuta i čitati članke koji će ti pomoći da se pokreneš i da riješiš razne probleme poput viška kilograma, celulita, bolova u vratu i kičmenom stubu itd. 


Ukratko sve što bi trebala za početak raditi.

Lažne profile napravljene zbog želje da sačuvate svoju privatnost prihvatamo samo ako nam odgovorite na pitanja koja su postavljena prilikom priključenja u grupu.


Priključi se na linku ispod:




Živi najbolje što možeš.

Čekamo te! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost