×
Novosti
JESEN 2020: VRIJEME JE DA SE VRATIŠ U FITNESS . EVO 7 KORAKA + 1 KOJE BI TREBALA DA URADIŠ

Prethodnih dana smo razgovarale o tome kako je upravo ovo vrijeme da kreneš u akciju, za povratak u formu i zdravlje bez obzira da li odlučiš da se pokreneš u fitnesu sa novim pravilima ili kod kuće sa online varijantom i nadasve zašto.


Rekle smo ti, također, da ćemo ti dati nekoliko korisnih savjeta za odabir pravog rješenja i poduzimanje odgovarajućih koraka koji mogu učiniti da ovaj put budeš istrajna i redovna.


Evo naših 7 + 1 savjeta za tebe:


1. Povjeri se nekom ko zaista osluškuje tvoje potrebe, a ne ko te likvidira (šalta) nakon 5 minuta, stojeći iza pulta, ostavljajući ti cjenovnik članarina za koji treba matematičar da bi ti skontala šta je za tebe najbolji paket i raspored kurseva s nerazumljivim i čudnim imenima.


2. Odaberi nekoga ko ti može dati probni period, dug dovoljno da procijeniš je li to pravo rješenje za tebe ili ne, a ne jedan probni dan koji ne može ti pomoć da stvarno razumiješ jel to to za tebe i koji čak te dovede do rizika povrede jer te samo bacaju u grupu pa se ti snađi.


3. Nemoj samo tražiti fitnes u svojoj blizini, Sarajevo nije ogroman grad i lako je dostupan za nekoliko minuta u raznim dijelovima grada, temeljito potraži, na temelju komentara onih koji posjećuju, čak i ako nije Club u blizini kuće


4. Započni s nečim jednostavnim


5. Ne više od dva puta sedmično


6. Kombinuj neke dnevne vježbe, šetnju, stepenice, neke vježbe kod kuće


7. Uključi prijateljicu i podijelite ovo putovanje ka zdravlju i dobrobiti zajedno


+1 napiši nam, rado ćemo saslušati tvoje potrebe. Dogovoriti ćemo se za prvi sastanak na kojem ćemo te rado upoznati i naći najbolje rješenje za tvoju situaciju.


BONUS: Ukoliko imaš prijateljicu koja je već naša članica pružiti ćemo ti mogućnost da budeš naša i njena gošća 21 dan, kako bi ti dale naše rješenje koje tebi odgovara.



Započet ćemo ovaj put zajedno s Instruktoricom koja će ti prvi put posvetiti odgovarajuće vrijeme i koja će za tebe izgraditi najbolji put za tvoj prvi mjesec blagostanja, bez ikakve obaveze za budućnost, osim one što duguješ sama sebi.  


Zapamti, nebitno hoćeš li uživo ili online, bitno je da znaš da smo mi uvijek pored tebe i na tvojoj strani.


Rješenja su tu, na tebi je da započneš taj prvi korak.  


Možemo te i individualno virtualno pratiti iz daljine jedan na jedan, ili u online grupi na facebooku VITKA I ZATEGNUTA, pa ako želiš da kreneš iz udobnosti svoje kuće i da imaš ciljani rad samo za tebe sada je pravi momenat za tebe.


Učini to za sebe, za svoje buduće ja, koje će ti sutra biti zahvalna na današnjoj posvećenosti i odluci.


Piši nam putem linka ispod da ugovorimo sastanak, 


 http://lifestyleclub.ba/kontakt


Također možeš to učiniti telefonom tako što ćeš nam poslati porukom na viber br. 0603556160 i zakaži sastanak za svoju prvu konsultaciju, uživo ili Online pišući:


1. IME PREZIME 

2. PIŠI: 

a) ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE

b) ŽELIM ZAKAZATI KONSULTACIJE. 



Priključi se u grupu ŽENA U FORMI na linku ispod i pobrini se da imaš tri minute samo za sebe.


                                               


Pripremile smo za tebe PILULE DOBROBITI, članke i savjete korisne da te aktiviraju i motivišu da budeš istrajna.


Zajedno sa strategijama koje smo ti dale u posljednjih nekoliko mjeseci, to će biti najbolji način da počneš da pokreneš tvoju novu zdravu naviku kretanja.


Zdrav život te nagrađuje ne samo sada nego uvijek za uvijek.


Šta čekaš?



 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost