×
Novosti
-2 NIKADA PRETVORI U SADA

 

 

Dobro, još dva dana do polovine oktobra i sutra je zadnji dan za prijavu na događaj "KRENI U AKCIJI" koja ti može promjeniti definitivno tok 2020. godine, nova životna sezona je pred tobom. 


Prošlo je toliko ponedjeljka, od onog ponedjeljka kada si rekla da ćeš promijeniti život, da ćeš početi vježbati, da ćeš početi biti pažljivija prema sebi i da se bolje hraniš, zar ne?


Pa, danas je utorak i naredni ponedjeljak će biti zadnji, vjerojatno prihvatljivi ponedjeljak za promjenu, jer tada će biti "hajde nema veze" i odgodit ćeš ga za "poslije NOVE GODINE", onda u januar koji će biti " od mart 100%", koji će onda postati poslije Ramazan, koji tada NIKADA neće postati. 


Ali želimo da se to NIKADA pretvori u SADA.


A budući da znamo da imaš malo vremena, da ne znaš kako se to radi, da se ne želiš upisati u teretanu jer misliš da to nije za tebe, da hodanje nije se dobro pokazalo jer na kraju krajeva je više puta kad ne ideš nego kad ideš, imamo iznenađenje za tebe. 


Upravo prekosutra, a to je četvrtak, pripremamo ti veliku priliku kroz događaj "KRENI U AKCIJU" da se pokreneš napokon plus poklon!


Zašto poklon? 

Zato što želimo nagraditi sve pametne žene koje su svjesne da stalno odgađaju ali ovaj put hoće ozbiljno da probaju.

Koji je poklon? 

Rezervisale smo za događaj koji je samo za naše članice 10 mjesta za žene poput tebe.

Ne samo to nego ćeš imat priliku da budeš naša gošća 21 dan pokreta u našem klubu kako bi mogla osjetit na sebi da li ti prija ili ne fizička aktivnost. Da li ćeš moći se organizovat da 2 puta sedmično posvetiš sebi i svom zdravlju.


Kladi se sa sobom! 


Do sada je pobjedila neorganizacija i ljenost ko će nakon 21 dan pobjediti?

Mi smo sigurne da možeš pobjediti veliki izazov a pošto nisi ti sigurna zbog toga želimo te ugostiti da se uvjeriš sama da li možeš ili ne imati vremena za sebe.

Piši nam na link ispod i rezerviši svoje mjesto 15. oktobar na "KRENI U AKCIJU" jer želimo te upoznati i da podjeliš sa nama sve što ti do sada nije išlo, sve nelagode koje osjetiš i šta bi željela za svoju budućnost.


http://lifestyleclub.ba/kontakt 


Ovo je prvi korak do aktivnog i zdravog života, prvi je korak ka tvojoj dobrobiti:

  • da vratiš kondiciju,
  • za borbu protiv onih bolova u zglobovima koji te muče u posljednje vrijeme,
  • za poboljšanje bolova u leđima,
  • za oporavak daha koji gubiš čim se popenješ par stepenica,
  • da se osjećaš okretnija a ne troma,
  • aktivnija,
  • energičnijia
  • zdravija.


Prvi jednostavan korak, na koji ne možeš reći ne.


Priključi se u našoj grupi ŽENA U FORMI jer tamo objavljujemo video PILULE DOBROBITI , s nekoliko jednostavnih vježbi, kojeti temeljno objasnimo korak po korak, s ispravnim izvršavanjem, disanjem i greškama koje treba izbjegavati, i to možeš učiniti ugodno kod kuće.



Ako možeš nešto više od nekoliko minuta svaki dan ili planiraš više vremena posvetiti, možda dva sata u toku sedmicu po pola sata, ili da povećaš intenzitet i napraviš nešto više, da se pripremiš za naredni period sa puno fizičke i mentalne snage, a prije svega da se osjećaš dobro za život onda ne dvoumi se više.


Vidimo se u klubu! 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost