×
Novosti
-3 ŠTA RADIŠ DANAS SAMO ZA SEBE?


Osjećaš li se sebično već kad pomisliš na to?

Dvije su vrste sebičnosti: totalna i zdrava.

Prvi je osjećaj koji tjera žene da misle isključivo na sebe, potpuno nezainteresirane za druge i uvijek stavljajući vlastitu dobrobit ispred bilo kojeg drugog aspekta.

Druga vrsta je zdrava sebičnost, koncept koji se, unatoč imenu, neprestano pogrešno shvata i generira negativne prosudbe.

Doista, živimo u svijetu punom paradoksa, od kojih jedan je da je pogrešno razmišljati o sebi, čak i kad to radiš minimalno. Ako želiš odvojiti vrijeme da se razvijaš i napreduješ, mnogi te mogu doživljavati kao lošu osobu.

Zdrava sebičnost zapravo je jedno od najučinkovitijih sredstava za donošenje pozitivnosti na naš mali svijet. To nema nikakve veze s totalnom sebičnošću, naprotiv, to je oblik osobne terapije koji ima samo pozitivne učinke ne samo na nas već i na druge.

Svi bismo trebale posvetiti dio svog vremena zdravoj sebičnosti.


Šta to konkretno znači? 


Izdvojiti eskluzivan sat u kojem ćeš zaboraviti na odgovornosti prema vanjskom svijetu i svaka pojedinačna akcija usmjeri na tvoju osobnu dobrobit.

Apsolutno ne znači da te mora "bolit ćošak" za sve i za sviju, to je,jednostavno, promjena naših prioriteta: brineš o drugima, ali nikada ne zanemaruješ i zapostavljaš ono zbog čega se osjećaš dobro.

Razmisli o tome, šta danas radiš za sebe, a šta za druge?

Zdrava sebičnost trebala bi biti normalna, ali s vremenom se pretvorila u prijeku potrebu. 

Nevjerojatno, u doba u kojem nas guši suvišno, na kraju smatramo vrijeme koje posvetimo sebi kao suvišnom.

Jer, zdrava sebičnost, konkretno, upravo je to: urezivanje vremena i prostora za sebe.

60 minuta dnevno, iako ne mora bit uzastopno, dovoljno je da se osjećaš nevjerojatno puno bolje.

Nisi uvjerena? 

Od sutra ću vam dati jedan razlog tri dana da posvetiš svoje vrijeme, možda ti se sat vremena sada čini teško odvajati, pa počni od 5 minuta, možda radeći PILULE DOBROBITI koje se nalaze u našoj zatvorenoj ženskoj grupi ŽENA U FORMI na linku ispod, a čim prolaze dani, svake sedmice, dodaj još 5 minuta, time to nećeš ni primijetiti da ćeš za sebe izdvojiti 30 minuta pa sat vremena.


 


Tvoj eskluzivni sat.

Najbolji poklon koji bi si mogla priuštiti za ovaj nevjerovatan oktobar 2020. godine!

Pozivamo te u četvrtak 15.Oktobar da dođeš na naš događaj "KRENI U AKCIJU" kako bi mogla zajedno sa nama početi tvoj put ka zdravlju i dobrobiti.


Šta čekaš?

Prestani odgađati i napravi prvi korak, piši nam direktno odavde. 

Rado ćemo te upoznati, razumjeti tvoje potrebe i pružiti jedinstvenu priliku da sebi dokažeš da možeš i da ti dokažemo da sve što govorimo zaista postoji.

Za ovaj događaj imaju prednost naše članice ali ipak smo rezervisale mjesta za 10 žena koje nisu naše članice ali žele da koriste ovu priliku upravo da krenu uakciju.

I to nije sve, imat ćeš mogućnost  da aktiviraš 21 dan kretanja kao naša gošća, kako bi testirala ne samo na jedan dan, nego malo duži period, da li ti zaista može tjelesna aktivnost pomoći.


PAŽNJA

1. Na raspolaganju je samo 10 pozivnica, a rok prijave je 14. Oktobar.

2. Neće biti moguće pristupiti događaju bez prvog razgovora jer ne želimo da se povrijediš. Želimo upoznati tebe i tvoje potrebe ranije kako bi ti mogle pružiti stručni savjet koji će ti dozvoljavat da uživaš na siguran i obezbjeđen način.


Dakle,nemoj još odgađati, imaš još 3 dana, napiši nam odmah i zatraži svoju pozivnicu, mi te čekamo u klubu.


Klikni na link ispod:


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost