×
Novosti
NE ŽELIMO DA BACAŠ SVOJE PARE

Koliko si puta bacila pare?


Koliko si se puta upisala u Fitness, uplatila dugoročnu članarinu jer ti je bilo isplativije i pa onda si pomislila da si se dugogodišnjim angažmanom i obzirom na ulaganje nadala da je to poticaj da možeš biti konstantnija i redovnija.


Ali onda, posao, djeca, nevolje, počela si preskakati sedmicu, pa dvije, pa cijeli mjesec, zatekla te pandemija, pa onda godišnji odmor i više se nisi vratila u Fitness.


Dakle, osjećala si se dvostruko krivom.


-1 Zato što nisi uspjela u svojoj namjeri, što nisi ponovno zadržala svoje dobre namjere


-2 Zato što si puno vremena ulagala, kada je motivacija bila velika i onda nisi mogla održati obvezu koju si preuzela. Ne prema Fitness-u naravno, nego prema sebi.


Pa si neko vrijeme rekla NE Fitnessima i nikad više dugoročnim obvezama, zar ne?


Znamo, razumijemo, svima se dogodilo da donesemo rizične odluke koje su preuzete na "val oduševljenja".


Ali tvoj nije bio rizičan izbor, razmišljati o dugotrajnoj brizi o svom zdravlju promišljen je, ispravan izbor.


Jer dobro znaš da s jednom / dva mjeseca aktivnosti ne možeš dobiti nikakvu dugoročnu korist i da bi na kraju to trebala učiniti zauvijek da bi se osjećala dobro.


Pa zašto je onda rizično?


Jer znaš da je neočekivano iza ugla, a i mi to znamo.


Vidi samo šta nam se desilo zadnjih mjeseci sa COVID-om ne samo nama nego širom svijeta.


Zato ti nudimo ne jednu, već DVIJE GARANCIJE za uslugu koju kupuješ.


Prvo: za bilo koju članarinu koju si odlučila aktivirati, kratkoročnu ili dugoročnu, imaš garanciju da će ti biti produžena ukoliko bude u pitanju za zdravlje i za posao. Ako se odlučiš za dugoročno rješenje, za konstantno i dugotrajnu dobrobit možeš računati i do DVA MJESECA produženja u slučaju neočekivanih događaja na tvom putu. 


Drugo: svaka članarina je pokrivena sa drugom garancijom, koje ne utječe na prvu garanciju, koja predviđa suspendovanje/zaleđivanje termina zbog vanredne situcije koje mogu biti lične kao zdravlje, posao ili vanjske vanredne situacije kao što je bila pandemija ili prirodna nesreća. Svima je data mogućnost da nadoknadi svoje izgubljene termine.


Jer ne želimo da bacaš svoj novac, već da možeš iskoristiti ono što si odlučila kupiti i da možeš biti mirna i slobodna da se vratiš na miru, u slučaju da ti se dogode loši trenutci.


Ali istovremeno da možeš razmišljati o dugotrajnoj dobrobiti i svim prednostima koje to za sobom povlači bez straha i sekiracije da nećeš uspjeti.


Definitivno ne pripadamo u sortu klubova koji kad se učlaniš nadaju se da nećeš doći, i to dokazujemo svakodnevno sa kontinuiranom komunikacijom preko newsletter, porukica i članka. 


Također ako nas već duže vrijeme pratiš znaš da, ako nas kontaktiraš odavde, prije nego što odlučiš, možeš da zakažeš prvi razgovor sa nama gdje ćemo zajedno naći najbolje rješenje za tebe. 

Kad kreneš prvi mjesec imat ćeš onda vremena da odlučiš šta učiniti, nastaviti ili prekinuti, na pametno zamišljeno način, a ne po zamahu početne motivacije.


Piši nam odavde, UČINI ODMAH, nemoj više odgađati.


 http://lifestyleclub.ba/kontakt



P.S. Upravo se jučer vratila Alma, super žena, koja nije bila dva mjeseca jer se malo bojala trenutne situacije i povećanja slučajeva, vratila se na posao i morala se organizovati za povratak djece: jedan u skoli a drugi online, aktivirala je svoju garanciju i nadoknadit će sva svoja dva mjeseca bonusa, počevši od sljedeće sedmice kako bi sebi malo posvetila vrijeme i opustila od svega toga što joj kruži ovog momenta.


MI smo tu da ti pomognemo da se vratiš u normalu, da se vratimo u klub, ali čak i ako se još uvijek ne osjećaš spremna ili imaš poteškoće, možemo te pratiti također kod kuće na različit način.


Jedan način jeste da pratiš našu grupu ŽENA U FORMI gdje svakodnevno objavljujemo PILULE DOBROBITI, članke i savjete da ti pomognemo da se pokreneš i da se ne opustiš, čak možeš raditi ONLINE TRENING jedan na jedan gdje trenerica obzirom na tvoje potrebe će ti pomoći da baš sada ukloniš nelagode koje te odavno muče i koje nisi uspjela sama da riješiš.


                                     


Drugi način je da nam posalješ poruku na messanger ili na viber br. 0603556160 i zakažeš svoj prvi razgovor sa nama gdje ćemo se upoznati, pričati o tebi i tvojim nelagodama i stvoriti zajedno najbolji put kretanja za tebe i za tvoje potrebe!



Odluka je uvijek tvoja.



Nama je stalo do tebe, jel tebi stalo do sebe?



Čekamo te :)   




Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost