×
Novosti
SUGESTIJA DANA - UČINI DA IMAŠ ODRŽIV I AKTIVAN ŽIVOT JER ĆE OVO BITI TVOJ PONOVNI PREPOROD

Godinama smo se sretale, pomagale, razgovarale sa mnogo žena poput tebe, shvatile smo da je prvi od neophodnih uslova da pokret postane dio života žena – održivost. 


Koliko smo puta u početku srele žene koje su bile supermotivirane da „razbijaju svijet“ trenirajući 3-4 puta sedmično, a nakon toga odustanu nakon 15 dana u vrh glave mjesec dana. 


Ili žene koje su se možda fokusirale na neku aktivnost, određeni kurs, koji je bio na početku ok a onda se više nije uklapalo sa njihovim vremenom ili nije poslije bilo u skladu s njihovim potrebama i stoga je postalo u konačnici dugoročno neodrživo. 


Dakle, za promjenu načina života, umetanje nekog KRETANJA u tvoju novu rutinu mora se odvijati prema određenom održivom mehanizmu.  


Prije svega, to ne smije biti nešto predugo koje ti oduzima previše vremena, ako nisi navikla se kretati i imaš užurban način života, biće preteško izdvojiti previše vremena za sebe, te zato od 0 prelazi na 1, a zatim od 1 do 2. 


Počni sa nekom vježbom nekoliko minuta dnevno, polusatnom šetnjom dva puta sedmično dok ne dođeš do dva sata sedmično za sebe i za svoje zdravlje. 


 Ne treba da bude previše zamorno. 


Cijeli dan si pod stresom ako moraš još naporno raditi da bi ostala zdrava, ko će te to tjerati? 


Trebaš učiniti nešto: 


 • zbog čega se osjećaš dobro, 
 • svakako umjerenim intenzitetom, 
 • održiv napor, 
 • ugodan 

jer ne moraš se pripremati za Olimpijske igre ili Miss Bikinija. 


Traži nešto što možeš podijeliti sa prijateljicom ili u društvu, bit će zabavniji. Ako već posjećuješ naš klub znaš da imaš pravo ugostiti potpuno besplatno tvoju prijateljicu na 21 dan. 


Podjeliti svoje lijepo iskustvo, pomoći drugarici koja se stalno žali da će posvete vrijeme i dodatno i ti da dobiješ pravo na jedan od mnogobrojnih benefita kao naša članica.


Misliš da ne postoji nešto što je: 


 • održivo za tvoj život, 
 • u skladu sa tvojom organizacijom, 
 • u skladu sa tvojom trenutnom formom, 
 • kondicijom, 
 • starosnom dobi, 
 • prošlosti, 
 • bilo kakvim problemima i nelagodama

i ono što je najbitnije u skladu sa onim što želiš biti zapet godina?


Varaš se! 


Mnoge žene su pronašle sve to, rješenje na njihove potrebe i nelagode i svoj najljepši osmijeh. 


To nismo radile sa magičnom pilulom, preparatima ili šibom.


Uspjevamo u tome jer razgovaramo sa tobom, dogovaramo se sa tobom i nađemo najbolje rješenje za tebe jer si ti centar našeg rada i zbog toga smo organizirale naš sistem rada sa fokusom na tebe. 


Mi možemo pomoći tako što ćemo analizirati tvoje potrebe i pokazati ti najprikladniji "put" treninga, ako želiš, piši nam, rado ćemo ti pomoći. 


Zakazat ćemo prvi neobavezni razgovor i u koliko misliš da smo pravo mjesto za tebe počet ćemo tvoj put uz pomoć tvoje lične asistentice i sportskog savjetnika. 


 Živi punim plućima i odvoji vrijeme za sebe i svoju dobrobit.Aktivnosti
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost