×
Novosti
PRVI RAZLOG DA BUDEŠ MALKICE EGOISTIČNA

Često smo razgovarale o važnosti razmišljanja više o sebi, naučiti kako posvetiti sebi vrijeme, sat dnevno, pa evo prvog razloga zašto bi to trebala naučiti.


1. Biti dobra prema sebi kako bi bila dobra prema drugima.

Prvi razlog zašto je važno posvetiti barem jedan sat dnevno sebi jest taj što je to temeljna praksa za oslobađanje uma.

U svakodnevnom životu naš je um poput ludog majmuna, a misli poput grana guste šume: majmun bijesno skače s jedne grane na drugu, baš kao što naš um prelazi sjedne misli na drugu na gotovo opsesivan način.

Mentalna opstrukcija gotovo uvijek dolazi od vanjskih faktora: stresa na poslu, problemi s partnerom, odgovornosti prema drugima, ekonomske zabrinutosti, ovisnosti o stvarima...

Činjenica da je problem izvanjski instinktivno nas tjera da mislimo da je rješenje vani, dok je u stvarnosti rješenje uvijek u nama.

Zapravo, da bismo mogle živjeti na mirniji način i s manje problema, prije svega je bitno ludog majmuna našeg uma držati pod nadzorom.

Nikad kao u ova vremena, kada svi teže utopiji savršenstva koje je stalno na izlogu na društvenim mrežama, vrijedi stara izreka: onima koji se osjećaju dobro sami sa sobom, osjećaju se dobro i s drugima.

Sat vremena dnevno da radiš ono što voliš i dopustiš da ti negativne misli napuste um je terapija koja sama po sebi ima samo pozitivne učinke i ne samo na tebe i na sve osobe oko tebe.

Kontaktiraj nas na  link ispod da dođeš i da porazgovaraš sa nama, da se upoznamo i da vidimo kako ti možemo pomoći da se osjećaš i da živiš najbolje što možeš ili da uspostavimo telefonske konsultacije na br. Viber-a koje smo ti gore navele i da odvojiš vrijeme za sebe da treniraš od kuće, kako želiš.


Rješenja postoje, na tebi je da napraviš prvo, mali, jednostavni korak sa klikom ovdje.


===>  http://lifestyleclub.ba/kontakt


Nemaš danas sat vremena, dobro, priključi se u grupu ŽENA U FORMI na linku ispod i pobrini se da odvajaš pet minuta samo za sebe.


Pripremile smo za tebe PILULE DOBROBITI.

Ponovi vježbice dva ili tri puta uzastopno do 6-9 minuta ili nekoliko puta tokom dana ili jedanput, po želji, zajedno sa strategijama koje smo ti dale u posljednjih nekoliko dana, to će biti najbolji način da počneš da pokreneš tvoju novu zdravu naviku kretanja.

Probaj na ovaj način da učiniš prvi korak na linku ispod, grupa je napravljena od žene za ženu i  moći ćeš naći korisne savjete, članke, pilule dobrobiti koji će ti pomoći da kreneš odvojiti svojih 5 min. Na kvalitetan i efikasan način.




Željela bi ali smatraš da nije još vrijeme zbog COVID-19 da se priključiš uživo u klubu, onda priključenje u grupu ŽENA U FORMI sigurno je dobar potez a za budućnost možeš razmotriti ideju da vježbaš kod kuće sa našim novim programom VITKA I ZATEGNUTA na FB.

Ako želiš saznat šta obuhvata ovaj program i zašto bi ga trebala pohađati klikni na link ispod:

===> http://lifestyleclub.ba/novost/10609/-da-li-bi-zeljela-da-krenes-sa-necim-brzim-jednostavnim-i-efikasnim


PRIJAVI SE ODAVDE porukom na viber br 060 355 6160 i zakaži sastanak za svoju prvu konsultaciju Online pišući IME PREZIME I PIŠI: ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE za VITKA I ZATEGNUTA

Vidimo se sutra s drugim razlogom.


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost