×
Novosti
IZGOVOR BR 6: AH JA NE ZNAM HOĆU LI MOĆI

Kada pričamo o fizičkoj aktivnosti, odmah pomislimo na naporne sate i sate treninga u teretani.


Težina ko zna kakvog kalibra, umora i znoja, nevjerojatna i komplicirana koreografija.


Ostale smo vezane za koncept koji je vrlo daleko od dobrobiti o kojoj danas govorimo, zbog fotografija, videozapisa nevjerovatno,  koje smo mi nekad kao klub i naše kolege maltretirali žene posljednjih godina.


Ispričavamo se zbog toga i ako nas već neko vrijeme pratiš, znaš da smo pokušale i uspjele promijeniti svoj pristup i koncept rada.


Razgovaramo s vama i bavimo se dobrobitom, a ne performansima, zdravljem, a ne bicepsima.


I ono što ti danas želim reći je da i vi to možete!


Da ne moraš raditi ništa stratosfersko, nego počni poduzimati jednostavnije i zdravije aktivnosti u svakodnevnom životu.


Započni čak i sa stepenicama i izbjegavajte lift, parkiraj se daleko od posla i šetnje, koristi više bicikla sad kad je dobro vrijeme i manje automobila.


Ili započnite vani u lijepim šetnjama s prijateljicama i kolegama 


Ili kod kuće s jednostavnim čučnjevima, ustajanje i sjedenje sa stolice, jednu minutu svako jutro ili trbušnjacima, ili ako se želiš pridružiti zatvorenoj grupi ŽENA U FORMI direktno odavde, grupi u kojoj ti predložimo strategije, savjete i jednostavne vježbe sa PILULAMA DOBROBITI koje možeš uraditi kod kuće nekoliko minuta dnevno.


                                  

 

ili počnite sa nama, direktno u klubu tako što ćeš zakazat sa nama prvi razgovor na link ispod:


 http://lifestyleclub.ba/kontakt 


Ne govorimo o pripremama za olimpijske igre, ovo nije naš posao, naš posao je usmjeravati te prema zdravijem i aktivnijem načinu života ka boljem zdravlju za tvoj život.


Ako sama misliš da ne možeš, a misliš da ti treba naša pomoć, možeš direktno pisati odavde, na messangeru, upoznat ćemo se, razgovarat ćemo kako se osjećaš danas i šta bi voljela unaprijediti i preporučit ćemo idealan put treninga koji najbolje odgovara tvojim potrebama i nelagodama.


Nećemo govoriti o stratosferskim i mega teškim utezima, niti o koreografijama kao balerina s nezamislivim zavojima, niti o iscrpljujućim vježbama, već o pomalo jednostavnom pokretu za ponovno aktiviranje srca, noge, tijela.


Pričekat ćemo te, prestani se žaliti i govoriti da ne možeš, ali možeš barem pokušati!  






 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost