×
Novosti
IZGOVOR BR 5: SAMA NEĆU MOĆI

Drugi izgovor koji često čujemo jeste da ti se ne sviđa sama da to radiš, razmišljaš o tome, pokušavaš, ali ako nemaš neku koja bi te povukla to ne uradiš, zar ne?

Baš ti treba prijateljica sa kojom bi prošetala ili da te povede na Fitness!

Istina je da je zajedno u društvu je ljepše, zabavnije, poticajnije i pomaže da budeš redovnija.

Fitness ima tu moć, jer ako prijateljica ne može da se priključi odmah od početka, u klubu ćeš naći mnoge žene kao što si ti i upoznat ćeš novo društvo.

Odlazak u fitnes ne znači samo kretanje, već je i mjesto za druženje, trenutak slobodnog vremena, ispijanje biljnog čaja poslije treninga i čavrljanje, te upoznavanje novih žena.

Ako želiš možeš nam napisati, pokušat ćemo zajedno, nećeš biti sama, naći ćeš mnogo žena i od samog početka mi ćemo pratiti tvoje prve korake u ovom novom ambijentu.

Ambijent je vrlo bitan jer samo u okruženju koji je sličan tebi i doprinosi pozitivnoj energiji može uticati na tebe i da napokon procvjetaš kao kad stavljaš cvijeće na sunce i redovno zaljevaš ga adekvatnom količinom vode.

 

 

Prvi stepen je da počneš da nas upoznaješ kroz grupu ŽENA U FORMI i priključi se na link ispod:


U ovoj grupi ćeš naći vježbice "PILULE DOBROBITI" sugestije i članke i na taj način ćeš imati priliku da vidiš da li smo u skladu sa tvojim načinom razmišljanja, da li bismo mi mogle biti to mjesto gdje ćeš odvajati vrijeme sama ili u društvu.

Drugi stepen je da zakažeš tvoj prvi razgovor sa nama da se upoznamo uživo i da nam ispričaš malo o sebi, o tvojim željama, nelagodama, strahovima  i sve ono što nam može pomoći da nađemo zajedničko rješenje da kreneš svoj put ka zdravlju i dobrobiti.

 

Ukoliko u ovom momentu te je strah zbog sadašnje situacije ili živiš daleko ili još uvijek nisi se stigla organizovati sa školom i raznim obavezama od početka ovog mjeseca smo pokrenule ONLINE VITKA I ZATEGNUTA kurs koji možeš pohađati direktno preko FB.

 

Zakaži svoju ONLINE KONSULTACIJU

Piši poruku na viber br. 060 355 61 60

1. IME PREZIME 

2. ŽELIM ZAKAZATI ONLINE KONSULTACIJE 

 

Mi ćemo se dogovoriti sa tobom kad bude ti odgovaralo i da počneš u sigurnosti svog doma.

Prestani odlagati, pozovi rodbinu i prijateljice da se možda svi zajedno pokrenite i družite. Ukoliko imaš već drugaricu koja je  naša članica nazovi je jer ima nešto za tebe što će te obradovati. Imat ćeš mogućnost da budeš njena i naša gošća 21 dan potpuno besplatno da se uvjeriš samo jesmo li jedni za druge.

 

Ovo će postat lijep, zdrav i ugodan način da učini nešto što je dobro za tebe i prilika da budete zajedno.

 

Čak je jednostavna šetnja u stvari ljepša ako je napravljena s nekim kome  je stalo do tebe.

 

Nama je stalo do tebe, jel tebi stalo do sebe?

 

Piši nam direktno odavde za sve dodatne informacije.

 

Čekamo te!


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost