×
Novosti
VIKEND NA MORU

Danas je petak, neke od vas će bit vani u prirodi ili na moru za vikend. Ne znam vama, ali često nam se dešava da posmatramo druge žene na plaži kako se ponašaju, ne da bi sudile, da se razumijemo, nego jednostavno ponašanje.


Šta rade, šta kažu, šta jedu...

Ono što vidimo je uvijek ista stvar.


Žene se sunčaju, ali kad ustanu, ne odustaju ni na trenutak od parea (marama za pokrivanje kupaćeg kostima).


Ukratko, ono što nam se čini očiglednim je veliki osjećaj nelagode zbog toga što smo među drugima polugole.


Mi nismo tu da sudimo o fizičkom i estetskom izgledu drugih, također zato što je beskorisno reći koliko zdravo kretanje može biti i uticati na fizički oblik.


Želimo da ti kažemo kako zdrava fizička aktivnost može biti od koristi tvom samopoštovanju i koliko ti može pružiti sigurnost koja nam je svima potrebna na ovaj ili onaj način.


Sportska aktivnost je moćan alat za poboljšanje samopoštovanja i samopouzdanja, postizanje malih ciljeva iz mjeseca u mjesec, osjećaj snažnosti, agilnosti, poboljšanje fizičkog izgleda i blagostanja su elementi koji će potaknuti tvoje osobno poboljšanje i tvoju viziju o sebi.


A kad govorimo o moru, imamo savjet za tebe:


Prestani da se pokrivaš svi imamo celulit, niko to ne voli, svako ima svoju "Ahilovu petu".


Doživi ljeto, more u potpunom miru i počni raditi na sebi i na fizičkim i karakternim aspektima koji ti se ne sviđaju.


Na primjer, ima žena koje imaju kompleks ruku, prevelikih, ne jako mišićavih, a neke druge imaju kompleks svoje stražnjice koja nije u skladu sa njihovim tijelom, uprkos tome rade na sebi tako što dolaze redovno na treninge, čak i kad su otišle na odmor su preuzele program koji smo napravili za njih... ukratko... znamo da savršenstvo ne postoji, i da ti niko ne sudi za obim tvojih butina i ostatka tijela.

Ustani sa ležaljke, ostavi maramu na miru i pokaži svoj najljepši osmijeh.


Napravi tvoj prvi korak i živi najbolje što možeš priključi se u našu grupu ŽENA U FORMI na link ispod gdje svaki dan objavljujemo PILULE DOBROBITI, jednostavne i učinkovite vježbe koje ti mogu pomoći da se pokreneš.




Kad se budeš priključila imamo poseban poklon za tebe u okviru našeg najnovijeg pojekta "POKRENIMO SE ZAJEDNO".


21 dan da budeš naša gošća gdje možeš isprobati na sebi benefite kretanja.


Ovaj besplatan period možeš aktivirat do 15 augusta.  


 

Ako ti je dosta odlaganja i želiš konkretno da se suočiš sa situacijom u kojoj živiš i nelagodama koje iz dana u dana se povećavaju onda smo sigurne da je ovo prava prilika za tebe.


Kontaktiraj nas na link ispod da bi dobila sve potrebne informacije i da otkriješ koje je najbolje rješenje za tebe i tvoje nelagode.




Čekamo te!  

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost