×
Novosti
MISLI VIŠE NA SEBE

 

To je prva misao koju imaš na odmoru, radeći sve one stvari koje nisi uspjela učiniti tokom godine;


Posvetiti vrijeme za sebe, posvetiti se čitanju, posvetiti se vlastitom hobiju, napravi neki laganu fizičku aktivnost ili jednostavni pokret.


Započni, ne treba ti mnogo da bi postala bolja.


Šetnja rano ujutro ili navečer pri zalasku sunca na obali, vozi bicikl i otiđi u kupovinu, kupaj se.


Osjećat ćeš se bolje.


Ako obično ideš u teretanu i znaš neke vježbe istezanja, posveti nekoliko minuta dnevno, leđa će ti bit zahvalna.


Stvaranje nekih pokreta važno je za tvoje zdravlje, a to ne kažemo samo mi, na ovoj stranici možete pronaći brojne izjave specijaliziranih liječnika koji bolje od mene objašnjavaju zašto biste trebali raditi neki pokret.


Izvođenje neke vježbe dobro je za vašu kondiciju, a na ovoj ćete stranici pronaći mnoštvo svjedočenja ljudi koji su došli u teretanu na zabavu ili su se malo prisilili u početku i izgubili nekoliko desetaka kilograma, više tonirajući se i u oblikujući se.


Fizička aktivnost, kretanje sa jednostavnim pokretima  je dobro za vaš um, psihu, oslobađanje od stresa, smanjenje nervoze, ponovno punjenje pozitivne energije i čini te sretnijom.


Ne odustaj od svega toga.


Napravi svoj prvi korak i živi najbolje što možeš.



P.S


Ako ti treba pomoć, na putu održavanja zdravlja i forme, možeš se upisati u našu grupu Žena u formi.

Pronaći ćeš video lekcije, savjete, inspiracije i informacije o svemu što je potrebno da bi započela ili nastavila život u pokretu.

 


Napravi prvi korak.


Da bi ti mogle još bolje pomoći u tome pokrenule smo projekat "POČNIMO ZAJEDNO" gdje dajemo priliku svim članicama grupe ŽENA U FORMI na linku ispod da budu naše gošće 21 dan. Možeš i ti se priključiti na linku ispod i pretvoriti misli u djelovanje.


 


                             


Ako ti je dosta kukanja i želiš konkretno da se suočiš sa situacijom u kojoj živiš i nelagodama koje iz dana u dana se povećavaju onda smo sigurne da je ovo prava prilika za tebe.


Kontaktiraj nas na link ispod da bi dobila sve potrebne informacije i da otkriješ koje je najbolje rješenje za tebe i tvoje nelagode.




Čekamo te!  

 
Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost