×
Novosti
"POKRENIMO SE ZAJEDNO" DA BUDEŠ SRETNA

1. Stop sa žalbama 



2. Izlazi iz kuće 



3. Manje web-a i gasi tv-a 



4. Uradi umjerenu fizičku aktivnost 



Mada mozak nije mišić on se ponaša na isti način, tj. mijenja se zahvaljući vježbanju.



Ako želiš da prestaneš da sve gledaš crno, koliko god je opravdano zbog trenutne situacije, počni da doživljavaš konkretna iskustva koja će povećati tvoju sreću. 



Činjenica je da ne možeš uticati na okolnost, ali možeš uticati na sebe kako ćeš doživjeti sve ovo i pronaći izlazak.



Jedna zdrava i umjerena fizička aktivnost učinit će da tvoje tijelo izluči više endorfina, hormona sreće. 



Nakon nekoliko minuta kretanja, negativne misli se udalje, stvari ti se učine drugačijim, i tvoj mozak je spremniji da primi stimulans i pogleda stvari sa više pozitivizma. 



Teško je nekad naći dovoljno snage da kreneš sama te zbog toga smo organizovali novi projekat koji se naziva upravo "POKRENIMO SE ZAJEDNO" gdje ti pružamo našu podršku da se pokreneš i učiniš jedinu stvar koje će ti dozvoliti ne samo da se osjećaš dobro, nego da će ti totalno mjenjati stav prema svijetu koji te okružuje i dovoljno snage da se boriš u ovom teškom vremenu.



Imat ćeš priliku, nakon razgovora sa tvojom savjetnicom sporta MA sporta Berina Hebib da probaš više aktivnosti koje su u skladu sa tvojom trenutnom fizičkom formom, koje su funkcionalne za uklanjanje tvoje nelagode i koje će pozitivno djelovati na tvoj  život u vrijeme kada tebi odgovara. 



Svaka aktivnost na početku moći će za tebe trajati pola sata kako bi imala mogućnost da se postepeno uvedeš u formu. Tako su programirani naši brendirani kursevi poput VITKA I ZATEGNUTA ili ZDRAVA LEĐA, mi ti pomažemo da izabereš kurs koji je najprikladniji za tebe i do tebe je koliko ćeš vremena moći odvajati za sebe i svoje zdravlje.



Priključi se našoj grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, kako bi počela se približavati fizičkoj aktivnosti i našem konceptu rada, koji ne smatramo, kao mnoge kolege što urade, "NO PAIN NO GANE" nego smatramo"UGODNIM MOMENTOM ZA LIČNU NJEGU".


 

                              

 

Dovoljno te maltretiraju vani i vjerujem da nemaš potrebe u tvom životu da dodaješ još neke aktivnosti gdje nepoznate cure ili muškarci, koji žive u teretani su isklesani,  deru se na tebe "HAJDEEEEE!!!" ... "ŠTA TO RADIŠŠŠ... NE TAKO!!!" a pritom nisu te kako treba uputili,  objasnili šta trebaš i kako trebaš i da nježno pristupe prema tebi kako ustvari zaslužuješ.


Kad se priključiš našoj grupici odmah ćeš ostvariti pravo na tvoj POKLON.


FREE PASS u okviru našeg projekta "POKRENIMO SE ZAJEDNO", koji će trajati do 15 Augusta, biti ćeš naša gošća 21 dan kako bi mogla probat na svojoj koži benefite kretanja i vidjeti da li je LifestyleClub pravo mjesto za tebe.


Pošalji nam poruku direktno na ovaj post, ili email na link ispod, rezervišisvoji termin i dat ćemo ti sve informacije koje su ti potrebne.






Rezervisali smo određena mjesta za žene poput tebe, tebe koja nisi naša članica, ali dugo razmišljaš o tome, i još nisi imala priliku da učiniš prvi korak, evo ono što si dugo čekala. 



Bez straha učini tvoj prvi korak da bi živjela na najbolji način i da bi bila sretnija :)



Pokreni se zajedno sa nama, čekamo te! 

 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost