×
Novosti
PRETVORI " ne mogu to učiniti" U "kako mogu učiniti"

Prečesto čujemo izraze poput: "ali to se ne može učiniti", "ne, ali ja to ne mogu uraditi", "ne mogu stvarno baš baš...".

Za stvari koje u početku sigurno su teške, ali onda razmišljajući bolje o tome ili gledajući oko sebe, to rade hiljadu i hiljadu žena.

Ali onda, ako vidiš svoju prijateljicu kako ide na fitness tri puta sedmično ili komšinicu koja svaki dan hoda, šta one imaju više od tebe?

Jesu li one bolje?

I ti si dobra i ko zna koliko stvari si već učinila u životu u koje nisi vjerovala i onda...

"Gio, ali one to čine jer nemaju rodbine, djecu i ne moraju raditi sve stvari koje ja imam."

Nije tako.

Sve moraju, neke više, neke manje.

Ali postoje žene kojima je stalo do svog zdravlja i dobrobiti i pitaju se kako to mogu učiniti, a žene koji se zaustave na "Nemogu".

Naravno da je ugodnije, lakše je, potraga za rješenjem zahtjeva napor, ulaganje energije koju danas nemaš i koja bi tražila, stvorila bi ti stres koji danas ne želiš.

Ali nemoj misliti da nakon što pronađeš ovo rješenje, moglo bi ti pomoći i da se oslobodiš ovog stresa, da spustiš tenziju, podigneš energiju i dobro raspoloženje, samo zbog činjenice da si i ti uspjela.

Možda ne pokušavam raditi kao prijateljica tri puta sedmično ili kao komšinica svaki dan, ali malim koracima.

Pa, pošto sam ovdje da ti pomognem, stvorile smo rješenje za tebe, tako da ne bi morala razmišljati o tome.

A to je naš BRENDIRANI trening VITKA I ZATEGNUTA, jednostavan, efikasan i održiv sistem treninga koji ti omogućuje da se vratiš u formu za samo 30 minuta na početku, dva puta sedmično, pa onda povećaš na 40 min i na kraju sat vremena, trenirajući cijelo tijelo, u klubu s nama, prema svim sigurnosnim pravilima za tvoje zdravlje danas.

Trenerica je stalno prisutna i osim što nadgleda da izvodiš pravilno pokrete, upućuje te kako smanjiti ili povećati intenzitet.

Eto, sada je na tebi, znamo kako ti možemo pomoći i KAKO to možeš učiniti, sada samo trebaš odvajati 30 minuta dva puta sedmično i poslati nam poruku na link ispod da bi saznala više o tome i zakazala prve konsultacije sa nama gdje ćemo se upoznat i pričati o tebi i o tvojim nelagodama. Zajedno ćemo odabrati najbolje rješenje za tebe :)

Šta čekaš?

Promijeni svoj život danas kroz nešto lako, kroz nešto jednostavno poput KRETANJA.

Priključi se u grupu ŽENA U FORMI sada ako želiš brinuti se o sebi na link ispod.



Prije nego što se priključiš trebaš da znaš:

1. grupa je napravljena od žene za ženu, 

2. prihvatamo samo realne žene, 

3. ukoliko se želiš pridružiti a koristiš lažni profil zbog privatnostiodgovori na postavljena pitanja prilikom priključenja. 


Vidimo se sa druge strane 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost