×
Novosti
NAPOKON TI OTKRIVAMO KOJI JE NAJBOLJI TRENING DA BI DOBILA FIZIČKU FORMU KOJU ŽELIŠ

Često me pitaju i pitali su me u prošlost i sada naše trenerice, koja je najbolja vježba za mršanje, za toniranje, za celulit.

U bilo kojoj od gore navedenih tema, i bilo koji aurgument mogle bismo ovdje stajati svađajući se satima, satima i satima, otvarajući beskrajne rasprave s kolegicama i trenericama i  vjerojatno nikad se ne bismo složile jer svi će ti reći da je njihovo rješenje bolje od drugog.

Postoje one koje će ti reći da... da bi dobila onu stvar  apsolutno ne moraš učiniti X i one koje će ti reći ne može bez X-a.

Ali to nije poenta.

Beskorisno je da se gubiš u beznačajnim raspravama kada je problem, a takođeri rješenje, u osnovi je  puno jednostavnije nego što misliš.

Započnimo s problemom: problem tvoje izgubljene kondicije su godine i godine neaktivnosti, zar ne?

Dakle, rješenje leži u ... pogodite čemu ???

KRETANJE, tačka.

Tačno, samo počni se kretati.

Nema čudesnih rješenja, vrhunskih programa koje znaju samo filmske zvjezde, čarobni kombinezoni, čudesni tretmani ljepote da bi dobila ono što želiš, a u čemu ulažeš nula truda u pogledu životnog stila.

Sve su to rješenja koja mogu pomoći, ali to samo po sebi nikad neće ništa promijeniti osim dodatnog pražnjenja tvog novčanika.

Jer jedina prava strategija je da malo po malo promijeniš životni stil koji te je doveo do toga kakva si sada, s dodatnim "slaufčićem", s rupamau nogama, ali ne samo to, bez daha i sa hiljadu tegoba.

Stoga kreni odatle, s nečim krajnje jednostavnim, poput vježbanja kući 5-10minuta svaki dan ili hodanja.

U grupi ŽENA U FORMI, na linku ispod, možeš pronaći PILULE DOBROBITI koje su upravo mini trening koji će ti pomoći malo po malo da se pokreneš i uvedeš fizičku aktivnost u tvoj stil života.




Nakon toga kad si stvorila naviku za 5 min. dnevno vidjet ćeš da ćeš osjetiti potrebu da odvojiš više vremena i da pređeš na 30 min. pa onda na sat.

Na primjer, stvorile smo program treninga VITKA I ZATEGNUTA koji ti omogućava da se vratiš u trening i oporaviš kondiciju za 30 minuta dva puta sedmično.

Počni ovako kako smo ti opisali gore tjs. sa 5 minuta, a zatim ako želiš, uz pomoć obučene trenerice, specijaliste za ženski trening, možeš usavršiti svoje treninge i sofisticirati ih, ali tek nakon postavljanja temelja za zdrav i aktivan život.

To je poput početi trenirati curicu ili dječaka za bilo koji sport da se priprema za Olimpijske igre, razumiješ li da to ne može funkcionisati tako, na taj način?

Pa, onda ako želiš započeti kretati se, ovdje smo i ukoliko se ne možeš uklopati baš u tom terminu, mi ti pripremimo tvoj 30-minutni program koji također pomaže da upravljaš svojim vremenom, jer to možeš raditi u bilo koje doba dana, od jutra do večeri, cijeli dan, svaki dan.

I nisi ostavljena sama u  "sobi s težinom" , u kojoj moraš trenirati sama, a da te niko ne pogleda i gdje ti je dosadno i ne znaš šta trebaš da uradiš.

VITKA I ZATEGNUTA to je grupni čas, lagan prilagodljiv i zabavan, koji u svakom trenutku možeš raditi bez obzira na tvoju fizičku spremu, a koju uvijek prati instruktorica. 

Ne postoji prvi i zadnji red jer si uvijek u prvom planu.

Zatim prestani da se dvoumiš hoćeš ili nećeš odgađati i ovaj put ili sa pitanjem koji je za tebe najbolji program treninga i počni se kretati!

Ako želiš pokušati piši nam i to ćemo učiniti zajedno, doista možeš biti naša gošća zahvaljući drugarici koja već nas posjećuje, za  tvoj prvi mjesec kretanja!

Ne vjeruj nam na riječ nego dođi i probaj na linku ispod



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost