×
Novosti
HRABRO SUOČAVANJE SA OPASNOŠĆU ILI ŽELJA ZA NORMALNOM SIGURNOŠĆU
Lifestyle Club

Žene koje vidiš na slici, nisu "bezobzirne", žene koje se ne plaše opasnosti, hrabre u borbi i u izazovu protiv virusa.

Ne,one su jednostavno žene koje se osjećaju ugodno zbog sigurnosnih protokola koje usvajamo, s pažnjom i pažnjom koju imamo prema njima, ali i prema sebi, prvi koji cijeli dan provedemo u fitnessu. 

One su jednostavno žene koje su nakon toliko mjeseci zaustavljanja odlučile da biti zdrava u ovu momentu, vjerovatno je najmoćnije oružje za suočavanje s virusom.

Mjere opreza i sigurnosti morat će biti dio našeg života sljedećih nekoliko mjeseci, morat će ući u naš svakodnevni život, u našu svakodnevnicu.

Morat će se poduzeti mjere opreza za odlazak u supermarket, za izlazak navečeru i za dolazak na fitness.

Ali ako želiš znati moje mišljenje, bolje da bude dodatni oprez, a ne da se ponovno nalazimo u kući. 

Znam da je za nekoga teže i da nas strah većinu vremena vodi, ali sa strahovima se moramo suočiti i nadvladati ih, malo po malo a ne odjednom. 

Pokušaj doći i posjetiti nas, shvatit ćeš odmah, ako se okolina osjeća sigurno. 

Ali ono što ti želimo iskreno reći je da razumijemo tvoj strah,ali također razumijemo da biti zdrav je jedino što nas štiti od virusa, ali i od mnogih drugih ozbiljnih bolesti. 

Ne osjećaj se nelagodno ako se još uvijek bojiš izaći, vratit se u normalu, postupi prema stvarima postupeno i povjeri se onima kojima je stalo do tvoje dobrobiti. 

Dobar način da pristupiš lagano korak po korak je da se nam pridružiš u grupi ŽENA U FORMI. 


Grupa je napravljena za realne i normalne žene poput tebe, te zato ako se služiš lažnim profilom možeš pristupiti jedino odgovarajući na ulazna pitanja. 

Ne nalaziš teške i nezamislive treninge ili savjete koji na bilo koji način mogu ti uzrokovati dodatni stres i nelagode nego ćeš naći svaki dan PILULE DOBROBITI, mini rutine sa pokretima koje možeš odmah uraditi 5 min dnevno i koje će ti pomoć da ugradiš zdravu naviku, savjete i članke namjenjene da se osjećaš dobro. 

Pošalji nam poruku direktno na messanger ili na link ispod, dogovorimo se za tvoj prvi razgovor, dogovorimo se šta je najbolje za tebe i tvoje nelagode i razgovaramo o tebi i šta te muči u ovom periodu i koje su tvoje dvoumice! 

Ne čekaj dalje da živis život najbolje što možeš na siguran i zdrav način! 

Čekamo te 


 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost