×
Novosti
TRAŽIŠ INSTANT RJEŠENJE ILI DA SE OSJEĆAŠ DOBRO CIJELI ŽIVOT

Znaš da smo mi žene programirane da želimo odmah da nam se vrati na neki način bilo šta da radimo, nešto što nam donosi odmah rezultat u najkraćem mogućem roku i uz najmanje napora.

Niko se ne želi dugo boriti ili ulagati napore.

Ovdje, bez obzira na probleme koji se javljaju, uvijek tražimo najbrži put, ali nije uvijek najučinkovitiji ili možda nije konačan. 

Razmisli o tome, koliko puta si se umjesto da se krećeš i zdravo jedeš pouzdala se u čudesnu kremu ili tretman zbog kojeg celulit nestaje ili u prehranu u kojoj 3 kg izgubiš jedeći samo lubenicu u 3 dana?

Ali nije tvoja krivica, radila si samo ono što je u ljudskoj prirodi, tražeći najbrži i najmanje bolan način da riješiš nelagode koju si imala već neko vrijeme.

Ali tada shvatiš da to nije uspjelo, zaboraviš na problem i nastaviš kao i prije dok se nelagoda ne ponovi ili još gore se ne pogorša.

Pa, tu sam da ti ponudim jednostavno rješenje, možda ne trenutno, ali jednostavno, štoti jamči učinkovit i nada sve trajan rezultat da se osjećaš dobro za cijeli život.

Naravno, tražim od tebe malu obavezu, ali zaista je minimalna.

30minuta dva puta sedmično:

- dase osjećaš bolje


- za oporavak tjelesne kondicije


- za borbu protiv godina koje prolaze


- da prestaneš da se zadišeš


- da se osjećaš aktivnije


- za snižavanje razine stresa


Moželi se to učiniti?


Naravno,ali krema bi bila bolja, ali ...


Sad je na tebi, čekaš li sljedeće čudesno obećanje koje neće uspjeti ili se želiš početi posvetiti sebi 1 sat sedmično kako bi ostala zdrava cijeli život?

Pridruži nam se u grupi ŽENA U FORMI na link ispod i odvoji kvaliteno vrijeme za sebe i svoje zdravlje.


Ako želiš kreni sa 5 min. dnevno sa našim mini rutine kako bi se reaktivirala, čitaj članke i savjete koji ti stvarno mogu pomoći da pobjediš ljenost i da stvoriš zdrave navike.  

Plus ako ga želiš, imam poklon za tebe, pozivnicu da zajedno isprobamo, možeš je preuzeti od svoje drugarice koja već posjećuje naš klub, i pustiti da ti mi pomažemo kao što smo njoj  i još desetine žena koje su se našle u istoj situaciji kao i ti.

Nemoj gubiti još dodatno vrijeme i zakaži svoju prvu konsultaciju kako bismo se upoznale i pričale o tebi i šta je najbolje za tvoju nelagodu.

Čekamo te uživo i u našoj grupici 


Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost