×
Novosti
STVARAN PROBLEM NIJE NI VRIJEME NI SITUACIJE NEGO VOLJE
LIFESTYLE CLUB

Želimo ti ispričati o glavnim preprekama koje su te u prošlosti udaljile od fitness-a, a koje su te danas udaljile da odradiš fizičku aktivnost, bez obzira koje online kanale pratiš, trenera i fitness, a koji nisu uspjeli da ti se približe ni dan danas.

Pažljivo sam ih proučavala, jer u ovom sektoru radim skoro dvadeset godina i svakodnevno sam razgovarala i razgovaram sa desetinama žena. 

Analizirala sam ih kako bih pronašla rješenje, jer mi je važno da se konačno možeš ponovo pokrenuti.  

Ne zato što trebaš poboljšati svoj fizički izgled, jer se ne osjećaš dobro što si dobila na težini, poneki detalj koji nije za zanemariti, u ovim posljednjim sedmicama, jer ti uzrokuje niz problema, nelagoda i frustracija, već za svoje zdravlje i dobrobit od 360 stepeni. 

Jer fizička aktivnost je bitna za tvoje zdravlje. 

A u šetnju znaš da ideš dva puta (možda), onda je dosta, pogotovo sada kad se desilo sve ovo, jer ne znaš ni živa šta valja a šta ne. 

Vježbati kod kuće, nije nikad dolazilo u obzir, osim u onom momentu kad si kupila sobno biciklo, vježbala tačno sedmicu ili dvije i nakon toga postalo je fantastična vješalica, zar ne? 

Manje više se isto tako desilo i sa online vježbanjem… krenula si svaki dan i radila bi sve, a sad samo gledaš i lajkaš, naredne sedmice ako nastaviš tako, reći ću šta će ti se desiti…

Nećeš htjeti ni da gledaš više, jer ti nabija kompleks pa se nerviraš… one tamo sedmice nećeš više ništa raditi dok ne staneš na vagu, dok ne ustaneš ukočena, dok ne mogneš oči da sklopiš od nervoze…  

Ali sada da vidimo što se dogodilo u prošlosti i ono što obećavam je da ti se više nikada neće ponoviti. 

1. rekli su ti da će te slijediti, prvi put su ti posvetili 5 minuta, objašnjavajući četiri sprave s nevjerovatnim imenima i propisima na brzake, a zatim su nestali, prepuštajući te tvojoj sudbini tjs. da "crkneš" na traci"  

2. rekli su da možeš učiniti bilo šta, da će biti cijelo vrijeme aktivnosti za tebe koja se uklapaju u tvoj raspored, a nakon nekoliko sedmica počeli su da skidaju časove. 

3. rekli su ti da je bolje da se učlaniš odmah, jer ima super mega ekstra popust, a nakon mjesec dana je izašla ponuda koja je povoljnija od one koju si ti tek uzela.  

4. Propustila si nekolio treninga zbog zdravstvenih problema, poslovnog putovanja, familijarnih problema, nisu ti dali da nadoknadiš i bacila si pare u vodu i pola članarine zbog toga. 

Mogla bih nastaviti i dalje, ali ono što se dogodilo u prošlosti je da su ti obećavali mnogo toga i nisu održali riječ.

Rekli su ti da te neće ostavljati samu, a u ovom momentu kada ti je najviše potrebno, svi su nestali… prve sedmice nisu znali šta da rade, druge sedmice svaki živi trener, sposoban ili ne, objavio je svakakve treninge, ove sedmice polovina njih je odustalo, šta će biti naredne sedmice? 

Ti si se osjećala kao da su te vukli za nos, i ne želiš više da te prave budalom. 

U pravu si i razumjemo te u potpunosti.

Vrijeme bi mogla pronaći, želju zapravo imaš, jer znaš da je fizička aktivnost dobra, ali ne želiš ponoviti prošlo iskustvo. 

Znam i ti imaš sve razloge na svijetu, mi smo ti dali naše obećanje uživo i obnovile smo ga sada online, brinut ćemo se o tebi i o tvom zdravlju, naše obećanje možeš testirati rukom (ili klikom na link ispod), ne za jedan dan, nego za cijelo vrijeme, ne samo dok traje ova vanredna situciju, nego i za cijeli život, kako bi mogla shvatiti možemo li ih održati ili ne, prije nego što odlučiš hoćeš li nastaviti ili ne da nas pratiš online ili sutra uživo, priključi se našoj grupi ŽENA U FORMI i odluči da se brineš o sebi.


Žene koje se služe lažnim profilima jer žele da sačuvaju svoju privatnost, mogu se priključiti jedino ukoliko odgovore na pitanja koja su postavljena prilikom slanja zahtjeva za priključenje. 

Pretplati se na naš You Tube kanal i počni sa mini rutinama od 5-10 min. i pridobij nekoliko ideja da se osjećaš dobro bez prevelikog stresa i opterećenja.

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost