×
Novosti
PRESTANI DA SE ŽALIŠ?
LIFESTYLE CLUB

Koliko dugo razmišljaš o tome?

Koliko dugo se nosiš sa tim sitnim bolovima kad ustaneš ujutro?

Koliko dugo kad ustaješ ili sjediš na fotelji čuješ koljena kako krckaju i klecaju?

Koliko dugo se penješ stepenicama jedva i ostaješ bez daha?

Koliko dugo se žališ?

I šta čekaš da učiniš nešto da promijeniš ovu situaciju?

Stalno se žališ i kažeš da nisi zadovoljna sama sa sobom, ne voliš sebe, da si izvan forme, da se osjećaš bjesno, da se osjećaš staro i tromo, ali od koga ova situacija ovisi?

Da, ok, sad ćeš nam reći "godine idu" "stare kosti" itd. od starosti, znaš,imam dvoje djece, napunila sam 40 godina, nisam više djevojčica ..

Apsolutno, ne možeš imati fizičku formu dvadesetogodišnjakinje, ali isto tako ne možeš ni dane provesti žaleći se,gledajući se u ogledalo i ne voleći se, a da ne učiniš ništa.

To potpuno ovisi o tebi, organizaciji, vremenu, lijenosti, sve ovisi o tebi.

Dani su svima isti,po 24 sata za sve, obaveze su iste za sve, ako to čine ostale i ti to možeš.

Prestani samo gledati ne moguće vježbe koje samo "manijaci" ili"fitnes modeli" mogu da rade.

To će te samo bacati u još veće neraspoloženje, neaktivnost i negativnost jer su vježbe prekomplikovane i peteške za tebe u ovom momentu.

Ne vrijedi ni pokušavati raditi jer ako nemaš dovoljno snage i ukoliko ne vladaš još potpuno svojim tijelom osim što te možeš obeshrabriti možeš se i povrijediti.

U ovom momentu nije baš idealno da trčiš kod doktora jer si izvrnula nogu, zabolila te leđa ili ukočila si se od mlječne kiseline.

Dovoljno je malo i jednostavno.


Mi smo mislile na tebe kad smo otvorile grupu ŽENA U FORMI, možeš u ovoj grupi naći adekvatne vježbice za tebe, članke savjete i postove koji će ti pomoći da brineš o svom zdravlju prije izgleda i da se pridružiš ženama koje razmišljaju i dijele iste probleme kao i ti.
Ostavi svoje podatke ukoliko se služiš lažnim profilom zbog privatnosti, i prihvatit ćemo te u grupicu hrabrih žena na link ispod:





Ako već si u treningu dodatno možeš se pretplatiti na naš youtube kanal, na linku ispod, kako bi dobila par jednostavnih ideja za tvoj trening.







Uzmi svoj život u ruke i uzmi sebi vremena!


Ako ne, ako nećeš ništa poduzeti da promijeniš ovu situaciju u kojoj si godinama, makar ne žali se.

Ali ako stvarno više ne možeš podnijeti ovu situaciju, napravi prvi korak i promijeni nešto,male radnje koje ti mogu promijeniti život.

Znamo da je teško i ako želiš našu pomoć, ovdje smo.

Napišite nam poruku iz ovog posta i pomoći ćemo ti da odabereš idealan put za tebe ali samo ako ovaj put zaista želiš nešto učiniti.

Ako nemaš vremena ili volje ili nisi spremna prevladati lijenost, ne možemo ti pomoći.



Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost