×
Novosti
POBOLJŠAJ SEBE, OSJETIT ĆEŠ SE TI BOLJE I SVIJET ĆE BITI BOLJE MJESTO
Lifestyle Club

 Zdravlje je dragocjeno, to je bogatstvo koje se mora čuvati i čija se važnost često ne razumije dok ga imamo, nego tek kad izgubimo onda postajemo svjesne toga, i upravo u ovim osjetljivim trenucima njegova vrijednost se cijeni na adekvatan način i postaje naš prioritet.

Svi prisilno zatvoreni u kući, može izgledati kao presuda ili može predstavljati priliku,možemo reagovati sa "Oh majko, kako ću", ili "Poboljšat ću se i pripremam se polako za " NAKON ".

Cijeli Tim Lifestyle Cluba i naše članice žele da to vide kao priliku, žele da smatraju mogućnošću da se uključe i rade na sebi i da se unaprijede, da se hrabro suoče sa ovom situacijom da ostanu skoncentrisane i fokusirane na fizičku i mentalnu dobrobit kako bi mogle i drugima pomoći.

Ukratko da ne trpimo pasivno ovu situaciju nego aktivno i pozitivno.

Ako je zdravlje iza tebe još uvijek dragocjeno, ako i za tebe postaje još važnije sada nego ikad da budeš zdrava, nemoj se žaliti i rondati i suditi šta država, prijateljica ili šta kaže taj ili taj političar, nego gledaj sebe šta radiš i šta bi mogla uraditi za sebe i svoje najmilije.

Zdravlje je nešto što se može postići zahvaljujući fizičkoj aktivnosti i kretanju, a može se raditi i kod kuće, niko ti ne može zabraniti i to doprinese još brojnijim benefitima.

Budi dio naše FB grupice Žena u Formi i pridruži se najpozitivnijim, hrabrim i pametnim ženama u gradu.

Ugasi dnevnik,socijalne mreže i prati nešto što čini tebi i porodici dobro ili ako si sama dati pravi pozitivno društvo.

Mi smo stvarne žene,želimo da imamo u našoj grupi samo stvarne žene te zato su zabranjeni lažni profili ali ako zbog privatnosti nemaš svoju sliku, na profilu pravo ime i prezime odgovori na pitanje postavljeno i prihvatit ćemo da uđeš.

Bolje da nas je 300 stvarnih nego 300.000 lažnih.

Mi nismo voljne odustati, a ti ?!

Aktivnosti
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost