×
Novosti
LIFESTYLE ZIMSKA PROMOCIJA
16. februar

Polovina februara nam se približava, počela si ovaj mjesec sa odličnim namjerima i sa "Tvojim Prepokretom" događaj na kojem smo pričale kako se aktivirati i pobjediti lijenost kroz navike i sad malo po malo počela si preskakati koji trening, jeli tako?

Sjećaš li se da smo razgovarale o izgovorima koji te mogu blokirati i ove godine?

Znala si da nije lahko od početka, ali si krenula i naučila si da je bolje jednom nego nijednom.

Već se osjećaš puno bolje.

Jel tako?

Ukoliko si uspjela ove sedmice samo jednom doći nemoj se obeshrabriti.

To je super!

Prošli mjesec si sjedila na fotelji i nisi ništa radila za sebe tako da budi ponosna što si do sada radila više treninge nego u prvih 11 dana januara.

Budući da sada tačno znaš odakle započeti, trenerica ti je tačno rekla šta je za tebe a izgovori su počeli pomalo kucati na vrata, vrijeme je da dijelimo ponovo pozitivno u tvoje izgrađene zdrave navike.

Kako?

Organizovali smo 16. februara događaj "Lifestyle Zimska Promocija" samo za tebe kao našu članicu i tvoje gošće gdje želimo tebe dodatno podsticati sa još jačom dozom energije i dodatnom motivacijom.

Osvježiti ćemo sve naše programe sa novim rutinama, novom muzikom i novim protokolom rada.

Pošalji nam poruku direktno s ovog posta, dati ćemo ti sve potrebne informacije,program događaja a ako želiš povesti svoju drugaricu, koju si više puta podsjetila/nagovorila da prihvati tvoju pozivnicu da sebi posveti više vremena kako bi se osjećala dobro sad je momenat za to.

Za tebe koja nisi naša članica i još uvijek se dvoumiš i razmišljala si o tome već duže vrijeme, ali još nisi imala priliku da napraviš ovaj prvi korak, ovaj događaj može biti sve ono što si čekala.

Jedva čekamo da te upoznamo!



Aktivnosti
TVOJ OMILJENI POKLON DAJEMO TI MI
Ocjenite aktivnost
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost