×
Novosti
TVOJ PREPOKRET 2020.
2. FEBRUARA u 17:30h - Za tvoju najbolju godinu ikada!

Decembar i Januar su mjeseci u kojem su mnoge žene napravile bilans prethodne godine i odlučile kako će postupiti za 2020.godinu. 

Puno žena je bez dvoumice odlučilo da nastavi da se brine o sebi i obnovile su svoju dobrobit za 2020. 

Prethodne godine su uspjele ugraditi zdravu naviku i jednostavno ne žele više odustati od sebe i od svih benefita koje im je pokret donio u njihove živote. Ponekad im je teško ostati dosljednim i ponekad prave kratke pauze ali sada više ne mogu sebe zamisliti da nemaju u svom životu fizičku aktivnost. 

Mnoge su se tek priključile i učinile prvi korak da testiraju na sebi da li stvarno fizička aktivnost može pozitivno uticati na njihove živote i riješiti postojeće situacije sa kojima više ne mogu izaći na kraj. 

Pojedine još uvijek razmišljaju o tome jer ne znaju kako započeti i da budu istrajne ovaj put jer nisu nikad vježbale ili povremeno vježbaju i nakon kratkog perioda odustaju. 

Dobro, za sve ove žene smo odlučile da organizujemo edukativni događaj “TVOJ PREPOKRET” kako bi njima pomogle ugraditi i zadržati zdravu naviku i pobjediti sve moguće izgovore. 

Bez obzira u kojoj situaciji se nalaziš, od one 3 gore navedene, želimo da ovaj put bude pravi i da ti pomognemo ne samo da ugradiš zdravu naviku i da nastaviš sa svojim namjerama nego da živiš najbolji mogući život, slobodna od nelagode i bolova koje neaktivnost može uzrokovati. 

U sklopu edukativnog događaja PREPOKRET imat ćete mogućnost da isprobate novo izdanje našeg jedinstvenog programa namjenjenog ženama: "VITKA I ZATEGNUTA 03" i uživati u ZUMBA PARTY-ju. 

PROGRAM 

17:30h TVOJ PREPOKRET 


- Šta raditi i kako promjeniti loše navike 

- 5 tajni da ostaviš loše navike zauvjek 

- Najbolje strategije kako ugraditi i zadržavati svoj put ka dobrobiti uz zdrave navike 

- 7 izgovora koji te mogu bojkotovati i ove godine + rješenje 

18:00h IZVLAČENJE NOVOGODIŠNJE TOMBOLE 

18:15h VITKA I ZATEGNUTA 3 (EXPRESS FORMAT 30min.) 

19:00h ZUMBA PARTY 

Pobjedi sve svoje izgovore i pretvori sve dobre namjere jednu po jednu u stvarnost. 

Nada nije rješenje i samo djelovanje će te dovesti do uspjeha, te zato ne čekaj dalje i piši nam da rezervišeš svoj prvi sastanak sa zdravljem.
 

Aktivnosti
TVOJ OMILJENI POKLON DAJEMO TI MI
Ocjenite aktivnost
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost