×
Novosti
TVOJ PREPOKRET 2020.
2. FEBRUARA u 17:30h - Za tvoju najbolju godinu ikada!

Decembar i Januar su mjeseci u kojem su mnoge žene napravile bilans prethodne godine i odlučile kako će postupiti za 2020.godinu. 

Puno žena je bez dvoumice odlučilo da nastavi da se brine o sebi i obnovile su svoju dobrobit za 2020. 

Prethodne godine su uspjele ugraditi zdravu naviku i jednostavno ne žele više odustati od sebe i od svih benefita koje im je pokret donio u njihove živote. Ponekad im je teško ostati dosljednim i ponekad prave kratke pauze ali sada više ne mogu sebe zamisliti da nemaju u svom životu fizičku aktivnost. 

Mnoge su se tek priključile i učinile prvi korak da testiraju na sebi da li stvarno fizička aktivnost može pozitivno uticati na njihove živote i riješiti postojeće situacije sa kojima više ne mogu izaći na kraj. 

Pojedine još uvijek razmišljaju o tome jer ne znaju kako započeti i da budu istrajne ovaj put jer nisu nikad vježbale ili povremeno vježbaju i nakon kratkog perioda odustaju. 

Dobro, za sve ove žene smo odlučile da organizujemo edukativni događaj “TVOJ PREPOKRET” kako bi njima pomogle ugraditi i zadržati zdravu naviku i pobjediti sve moguće izgovore. 

Bez obzira u kojoj situaciji se nalaziš, od one 3 gore navedene, želimo da ovaj put bude pravi i da ti pomognemo ne samo da ugradiš zdravu naviku i da nastaviš sa svojim namjerama nego da živiš najbolji mogući život, slobodna od nelagode i bolova koje neaktivnost može uzrokovati. 

U sklopu edukativnog događaja PREPOKRET imat ćete mogućnost da isprobate novo izdanje našeg jedinstvenog programa namjenjenog ženama: "VITKA I ZATEGNUTA 03" i uživati u ZUMBA PARTY-ju. 

PROGRAM 

17:30h TVOJ PREPOKRET 


- Šta raditi i kako promjeniti loše navike 

- 5 tajni da ostaviš loše navike zauvjek 

- Najbolje strategije kako ugraditi i zadržavati svoj put ka dobrobiti uz zdrave navike 

- 7 izgovora koji te mogu bojkotovati i ove godine + rješenje 

18:00h IZVLAČENJE NOVOGODIŠNJE TOMBOLE 

18:15h VITKA I ZATEGNUTA 3 (EXPRESS FORMAT 30min.) 

19:00h ZUMBA PARTY 

Pobjedi sve svoje izgovore i pretvori sve dobre namjere jednu po jednu u stvarnost. 

Nada nije rješenje i samo djelovanje će te dovesti do uspjeha, te zato ne čekaj dalje i piši nam da rezervišeš svoj prvi sastanak sa zdravljem.
 

Aktivnosti
OGLAS ZA TRENERA ENTUZIJASTIČNE OSOBE VOLJNE UČITI I POSTATI GRUPNI I FITNESS INSTRUKTOR
Ocjenite aktivnost