×
Novosti
TVOJ OMILJENI POKLON DAJEMO TI MI

Ne znam za vas, ali Nova godina obično ne donosi samo čaroliju, radost,osmijehe i dobra vremena, ali i stres za poklone, stvari o kojima treba razmišljati i večere za pripremu.

A pogotovo prema pojedinim osobama, pogoditi pravi poklon za nju je stvarno teže, zar ne?

I svaku Novu Godinu koju kažeš, ah ove godine za poklone želim da potrošim jako malo, a onda umjesto toga kada uradiš matematiku i sve obračunaš shvatiš da te je čak i taj novogodišnji poklon koštao bogatstvo.

Pa evo dobre vijesti: ove godine, pored poklona za tebe, darujemo i poklon za tvoje najmilije.

Tačno,imaš Dvije pozivnice za CIJELI MJESEC ukupne vrijednosti 140 KM koje možeš dati kome god želiš, a za tebe su potpuno besplatni (tvoja gošća će ih morati aktivirati za cijenu od 10 KM).

Dakle, pored svojih poklona imaš i dvije velike prednosti:

1. Mi ćemo da ti olakšamo i damo ideju sta ćeš ove godine pokloniti i, sa druge strane možeš pružiti dobrobit i zdravlje nekome kome želiš izbjeći gubljenje vremena po trgovinama i shopping centrima.

2. uštedit ćeš 140 KM za buđet koji si planirala izdvojiti za novogodišnje poklone, dobra ušteda, šta misliš?

Dakle,ako to već nisi učinila, zakaži sastanak na recepciji ili putem viber na br. 060 355 6160 ili pozivom na broj 033 873 257 ili lično, tako da ćemo sigurno imati dovoljno vremena da ti uručimo sve poklone za ove fantastične Novogodišnje praznike.

Posebna Nova Godina za sve naše članice.

Sretni praznici.


Aktivnosti
TVOJ OMILJENI POKLON DAJEMO TI MI
Ocjenite aktivnost
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost
TEAM BUILDING Grupno vježbanje za Firme
Mnoge ustanove, kao i Vaša, znaju dobro kako je neophodna tjelesna aktivnost i kako dobro utječe na zdravlje i raspoloženje cijelog tima,
Ocjenite aktivnost