×
Novosti
ZAKAŽI SVOJ SASTANAK SA ZDRAVLJEM

Široko rasprostranjena karakteristika ljudskih bića je čin odugovlačenja pogotovo kad bi trebali da se suoče sa obavezama, posebno ako to nije definisano vremenskim okvirom.

Da bi poboljšala tvoj  životni stil, od suštinske je važnosti da se odlučiš za tačan trenutak, na primer, da sprovedeš fizičku aktivnost u datom momenatu, ako se ne odlučiš  rizikuješ da to ne sprovedeš... ikada

Jedan od najvećih problema i uzrok neuspjeha je to što počinješ bez strategije, koja je osnovna u tom procesu i pojačava šanse za uspjeh.

Trebaš unaprijed odrediti svoj sastanak i pokušati ga održati fiksnim, što će ti omogućiti da se fokusiraš  na cilj bez da dozvoliš tisuću prilika/neprilika da te ometaju.

Sigurno ti se desilo hiljadu puta da si se našla da stalno odlažeš  trenutak za fizičku aktivnost  zbog obaveza tog dana, završavajući na kraju da to ne učiniš nikako.

Da bi riješila ovaj problem, postavi određene dane i vrijeme na koje ćeš posvetiti pažnju sebi, definirajući svoj termin sa zdravljem.

Ako želiš, možemo ti pomoći da zakažemo sastanak sa zdravljem i upravo zato smo stvorili ovaj sistem rada koji ti omogućava da treniraš, u grupama ili u  finessu u bilo koje doba dana.

Dakle, zaista možemo da uklopimo iznad svih  tvojih obaveza najvažniju stvar za tvoje zdravlje. Nije nemoguća misija i neće zahtjevati previše vremena i truda.

Želiš li probati?

Ovdje smo za tebe, napiši mi direktno ovdje kako bih zakazala besplatan neobavezujući  prvi razgovor u kojem ćemo ti pomoći da napraviš bolju strategiju za tebe, a onda možeš da testiraš da li funkcioniše za tebe.

Nemoj odlagati, počni sada.


 
Aktivnosti
ŽENA U FORMI -TEAM TRAINING JE TVOJA BUDUĆNOST Lifestyle Club
TEAM TRAINING znači da nam je jasno ne možeš uvijek sve sasvim sama.
Ocjenite aktivnost